ViaNett inngår samarbeid med forINVESTOR.COM

ViaNett AS har ingått et samarbeide med forINVESTOR.COM. Samarbeidet gjelder tjenesten Ticktac.com som gir deg gratis børskurser fra flere av verdens børser på mobil eller e-post. (29.05.2000)


FORINVESTOR sier om seg selv:

Målet med forinvestor.com er å:
- være en sentral trafikkleverandør til nettaktørene innen børs og aksjer, og kanalisere interesserte og aktive besøkere til andre nettsteder med relevante tilbud og tjenester. 
-  være et unikt servicesenter for investorer og aksjesparere og gi den mest effektive tilgangen til aktuelle nettsteder og tjenester knyttet til opplæring, rådgivning, tjenester og aktuelle tilbud.
- være et unikt IR -senter (Investor Relation) for mindre selskaper og en møteplass for investorer og selskaper med kapitalbehov.

Vi forventer at antall brukere av Ticktac.com, som p.t. er ca 60, vil øke betydelig som følge av dette samarbeidet. På sikt vil et høyere antall brukere medføre at tjenesten blir ytterligere forbedret i samarbeid med brukerne.

Ticktac.com finner du her eller:

1  Gå inn på www.forinvestor.com

2  Klikk på linken Børskursene/indeksene automatisk tilsendt på e-post som du finner i høyre kolonne på åpningssiden.

3  Du kommer til registreringssiden på Ticktac - og kan der logge deg inn og angi hvilke selskaper og indekser som du vil ha automatisk oppdatert via e-post. Deretter mottar du de valgte kursene på din registrerte e-post konto.

Enkelt, effektivt og gratis!Print artikkel Skriv ut artikkelen