Om ViaNett

ViaNett er spesialister på SMS og mobilbetaling. Vi har kunder i over 100 land, og privatbrukere i over 170 land! Hver nordmann bruker i året i snitt 1000 SMS, og nær 90% av alle nordmenn har sin telefon innenfor 1 meter døgnet rundt.

Fra 2012 til 2015 ble SMS-trafikken for bedrift i Norge doblet! Veksten innenfor bruk av SMS er fortsatt enorm. Dette skyldes ganske enkelt at SMS er verdens mest effektive kommunikasjonsmetode, og at bruken utvides til flere og flere områder. I vår verden handler det om å få viktige ting til å skje raskere!

Eksempler på bruksområder: Beskjeder, varslinger, betalinger, donasjoner, bekreftelser, signeringer, verifiseringer, passord, påminnelser, booking, purringer, markedsføring, spørreundersøkelser, konkurranser, m.m.

Vi tilbyr kvalitetsgateways over hele verden, og med 13 ulike API-er å velge mellom, med direkte tredjelinje support til våre utviklere - og med online-monitorering av all SMS-aktivitet, er vi sikre på at du vil få en effektiv og pålitelig tjeneste fra en leverandør som har over 15 års erfaring.

Selskapet eies 100% av Link Mobility.