Om ViaNett

ViaNett ble kjøpt opp av Link Mobility AS i 2017. ViaNett-plattformen er spesialisert på å håndtere store mengder SMS via ulike API-tilkoblinger. Plattformen håndterer både 1-veis og 2-veis SMS, samt mobilbetaling via SMS.  I tillegg er det utviklet et meget brukervennlig SMS-verktøy for ikke-tekniske brukere. Plattformen har brukere i over 100 land.


Hver nordmann bruker i året i snitt 1000 SMS, og nær 90% av alle nordmenn har sin telefon innenfor 1 meter døgnet rundt. 

SMS er en av verdens mest effektive kommunikasjonsmetoder. Bruken av SMS utvides stadig til bruk på flere og flere områder. Eksempler på bruksområder: Beskjeder, varslinger, betalinger, donasjoner, bekreftelser, signeringer, verifiseringer, passord, påminnelser, booking, purringer, markedsføring, spørreundersøkelser, konkurranser, m.m.

I vår verden handler det om å få viktige ting til å skje raskere! Vi tilbyr kvalitetsgateways over hele verden, og med 13 ulike API-er å velge mellom, med direkte tredjelinjesupport til våre utviklere - og med online-monitorering av all SMS-aktivitet, er vi sikre på at du vil få en effektiv og pålitelig tjeneste fra en leverandør som har over 25 års erfaring.

Link Mobility AS har over 70% markedsandel på SMS-trafikk i Norge, og er i tillegg også markedsledere på SMS-trafikk i Europa.


Link Mobility AS leverer også:

  • Mobile Invoice - Mobilfaktura via SMS
  • Joyn - Digitale medlemskort
  • Next kundeklubb - SMS, E-mail, kuponger og digitale kontaktskjemaer
  • Link Conversations – Rich Communication Service (RCS) Utvidet interaktiv AI dialog med bla. ferdig programmerte svar (Bots)
  • Mosaikk – Sanntidsanalyse av kundeportefølje for å få bedre forbrukerinnsikt. 

Teknisk support:
E-mail: smssupport@vianett.no
Tlf: +47 22 99 44 00 (LINK Mobility)