NyhetsarkivPressmeddelande 2015-06-17
TargetEveryOne förvärvar majoritet i ledande bolag inom mobil marknadsföring
 
Les mer (17.6.2015)
Bulk-SMS til himmels - 31prosent vekst i Q1
Veksten på SMS-trafikk for bedrift øker fortsatt voldsomt! I første kvartal 2015 økte trafikken totalt i Norge med hele 31%. Etter en snittvekst på over 20% siden 2011 fortsetter altså veksten til himmels – og med økt styrke!
Les mer
ViaNett har oppgradert serverparken - og doblet kapasiteten!
ViaNett har utført 2 vesentlige grep for å sikre en bedre og raskere løsning for våre kunder, og for å møte utfordringene i det sterkt voksende markedet.
Les mer (03.6.2015)
3 timers fagdag vedr. SMS-donasjon 11. juni
Katastrofen i Nepal ble en kraftdemonstrasjon på hvor raskt og effektivt SMS-betaling fungerer. Over 20 millioner kroner ble samlet inn i løpet av et døgn. ViaNett er nr. 1 på SMS-donasjon i Norge, og ønsker gjerne å dele vår erfaring med deg.
Les mer
Bli med Team ViaNett på golfdag 28. august!
Er du klar for å sparke i gang høstsesongen med golf og nettverksbygging sammen med ViaNett?
Les mer
ViaNett tetter sikkerhetshull gjennom Verji SMS fra Rosberg AS
Avsløringer som er gjort av blant annet Dagbladet og Aftenposten om avlytting og spionasje av politikere, embedsmenn, finans- og advokat miljøene, har satt fokus på sikrere kommunikasjonsløsninger med SMS.
Les mer
Enorm vekstkurve for SMS
Det har vært en eventyrlig vekst i markedet for bulk-SMS i Norge de siste 7 årene. I 2014 ligger veksten på ca. hele 25 %, mens gjennomsnittsveksten de siste 3 år er på rundt 22 %. Trenden viser en fortsatt økning, og vi anslår at veksten i 2015 vil være på ca. 24 %. I 2014 ble det omsatt ca. 1,1 milliarder SMS, og vi forventer at markedet vil transportere om lag 1,35 milliarder SMS i løpet av 2015!
Les mer
Verdens raskeste mobile betalingsmetode
Mobilbetaling via SMS kommer til å ta av i 2015. Hvorfor? Rett og slett fordi det i mange sammenhenger er verdens raskeste måte å betale på! I en tradisjonell nettbutikk snakker vi om ca. 137 tastetrykk for å komme i mål med et kjøp.
Les mer
ViaNett dobler omsetningen i 2015

Les mer
Internasjonal vekst og fokus
ViaNett har gjort store fremskritt internasjonalt.
Les mer
ViaNett kjøper Sendega
ViaNett AS overtar 100 % av aksjene i Sendega AS, og blir dermed den nest største aktøren i SMS-markedet i Norge. Begge selskapene leverer produkter og tjenester knyttet til mobilkommunikasjon og mobilbetaling i Norge og vil få en samlet omsetning på 120 millioner
Les mer
Verifisering med SMS
Pinkode-generator
Med en fortsatt sterk vekst i det totale SMS bedriftsmarkedet, etterspørres det stadig etter nye bruksområder. ViaNett kan nå tilby våre kunder en PIN-kode generator. Flere kunder har etterspurt bedre sikkerhets- og verifiseringsløsninger for ulike formål. Det kan være snakk om alt fra verifisering av brukere og tilgangskoder, til ulike betalingstjenester og digitale signeringstjenester.
Les mer
Ny avtale: Norsk Innsamlingsråd
Norsk Innsamlingsråd har inngått en 3 års avtale om donasjon og SMS tjenester med ViaNett AS
Les mer
Hent inn samtykke via SMS
Daglig sendes det ut enorme mengder papir og dokumenter. Svært mye av denne papirmengden kan man spare seg for ved at man sender ut informasjonen elektronisk. I mange sammenhenger trenger man et samtykke fra kunden for å kunne sende ut informasjonen kun digitalt. Det kan for eksempel dreie seg om alt fra forsikringspapirer og viktige dokumenter, til aksjonærrapporter og kontoutskrifter.
Les mer
Ny daglig leder i ViaNett
Stein Sommerseth tiltrådte stillingen som ny daglig leder i ViaNett  1. mai i år. Stein har tidligere vært salgsdirektør i ViaNett, og har mange års erfaring fra Telecom bransjen.
Les mer