ViaNett tetter sikkerhetshull gjennom Verji SMS fra Rosberg AS

Avsløringer som er gjort av blant annet Dagbladet og Aftenposten om avlytting og spionasje av politikere, embedsmenn, finans- og advokat miljøene, har satt fokus på sikrere kommunikasjonsløsninger med SMS.


ViaNett og Verji inngår avtale Løsningen fungerer slik at alle innkommende SMS først blir sendt til en server med en programvare fra Rosberg som «vasker» meldingen - og sjekker at alt er i orden. Meldingen sendes så kryptert til kundens mobiltelefon. Alle SMS meldinger, også skjulte SMS service meldinger, blir stoppet før de sendes til kundens mobiltelefon.

Kunder som abonnerer på  tjenester som «Verji SMS», vil kunne avverge og forhindre at sensitiv informasjon kommer på avveie. Verji SMS er en avansert tjeneste som enkelt kan bli implementert på din bedrift telefonitjenester. Man blir da sikret mot spionasje av samtaler og innhold på den mobile enheten.

For ytterligere informasjon om tjenesten og Rosberg AS, se: http://www.rosberg.no. Aftenpostenskrev har også skrevet mye rundt dette i den senere tid og sist nå i desember 2014.

På denne linken kan du lese en av disse artiklene:  http://mm.aftenposten.no/spionutstyr-plassert-i-norges-fremste-finansmiljo/

ViaNett og Rosberg AS har inngått en samarbeidsavtale som gir ViaNett rettighetene til å selge Rosbergs sikkerhetstjeneste «Verji SMS.Print artikkel Skriv ut artikkelen