Lansering av ViaNett SMS Klient.

ViaNett SMS Klient er en løsning beregnet på kunder som har behov for distrusjon av ulike SMS-meldinger og tjenester. Brukervennligheten er satt i fokus! 11.06.2001


SMS Klient, - en ferdig ActiveX komponent

Så enkelt er det:
En linje med kode for å starte forbindelsen mot oss.
En linje med kode for å sende en melding.
En linje med kode for å motta en melding.
En linje med kode for å stenge forbindelsen


Og dersom du trenger hjelp med koden, spør oss!

SMS Kommunikasjon
ViaNett SMS Klient er en løsning beregnet på kunder som har behov for distrusjon av ulike SMS-meldinger og tjenester. Løsningen innebærer at kunden mottar et forslag til script som kan programmeres inn i en ekstisterende løsning kunden har fra før. Scriptet kommuniserer direkte mot ViaNett's "SMS sentral", og medfører at man kan sende og motta meldinger fra egen løsning. Løsningen hos kunden kan være en underholdningstjeneste, en kritisk løsning for varsling, en intern løsning for kommunikasjon i bedriften, en varsling om nyheter vedrørende service eller "dagens tilbud". Kort sagt varsling og mottak for den SMS-kommunikasjon kunden har behov for.

Selve distribusjonen av SMS-meldingen kan skje via en partner av ViaNett eller ved at kunden selv anskaffer eget nummer fra teleoperatørene.

Priser
Pris for etablering er kr 10 000,00 eks. mva. Løpende lisens er kr 500,00 eks. mva pr. måned, evt. høyere ved høyt volum eller driftskritiske løsninger som krevere spesiell overvåking.


Komplett SMS-løsning
ViaNett kan i tillegg tilby komplette SMS-løsninger med database, statistikker, administrasjon og avregning, samt komplett publiseringsløsning for drift på internett. Løsningene kan både være kioskbasert og basert på kode sendt fra nettsiden. Koden gir mulighet for passordbeskyttet tilgang til tjenesten fra nettsiden.

Gå til mer informasjon om denne komponenten

Gå til Sms-teknologiPrint artikkel Skriv ut artikkelen