Lutra Norway AS med nettbutikk.

utra Norway har fra før presentasjon av organisasjon og produkter på nettet. I løpet av kort tid skal det også være mulig å bestille produktene ved at ViaNett E-handel tas i bruk. (09.05.2001)


Lutra selger jakt og fiskeutstyr til butikker over hele landet, og det var derfor viktig å ivareta butikkenes interesser ved valg av løsning.

Når kunden ønsker å bestille et produkt, blir han bedt om å velge butikk, og dermed kan Lutra kanalisere salget nærmest kunden eller via den butikk kunden benytter. Samtidig får kunden anledning til å orientere seg før han skal handle, ved at han kan studere produkt og pris på forhånd via Internett.

Salget foregår gjennom Økonomibistand AS som er en av ViaNett’s partnere og ViaNett-sjef Lars Helland, mener det er samarbeid med partnere som er nøkkelen til hvorvidt selskapets produkter skal få suksess.

Økonomibistand er en Visma Business Partner med høy regnskaps- og generell kompetanse på administrative rutiner, som har satset på salg av alle Internett relaterte produkter og tjenester i samarbeid med ViaNett. Foruten salg av Visma programvare, leverer Økonomibistand egenutviklet løsning for analyse og rapportering av økonomiske data.

ViaNett E-handel er et av produktene som kan integreres og leveres som en komplett løsning. Øvrige produkter er Smartweb, Forum, Publishing, News og SMS.


Print artikkel Skriv ut artikkelen