Ny avtale for Ticktac.com

Samarbeid med svensk og amerikansk partner

TickTac.com, en gratis tjeneste for børskurser på e-post og SMS, blir nå distribuert i Sverige og USA også.  (09.03.2001)


TickTac.com, en gratis tjeneste for børskurser på e-post og SMS, blir distribuert i Sverige og USA. 
TickTac har veiviser for valg av AT&T og Cingular i USA, samt Telia, Europolitan og NetCom/Comviq i Sverige.
Den amerikanske tjenesten, med det beskrivende domenenavnet Stocks.com og finanstjenesten Webfinanser.com, plasserer TickTac sentralt på sine websider.

ViaNett E-handel
I perioden har antall E-handels løsninger øket fra ca 10 til ca 30, medregnet installasjoner for kunder som tester systemet. Videre har selskapet lansert 3 nye produkter: Smartweb, Forum og Publishing, som alle kan integreres i en totalløsning sammen med ViaNett E-handel. Smartweb er en enkel generator for websider, som selskapet selv hevder, gjør det mulig å ha websiden ferdig på 1 time. Forum er ViaNetts egenutviklete diskusjonsløsning med mulighet bl.a. for varsling på e-post og SMS ved svar på innlegg.

Samarbeid med Ajour Data
I samarbeid med Ajour Data, er drifting satt i gang for Ajour E-handel og Smartweb for flere kunder. Ajour Data konkurrerer i ”Mamut-segmentet” med enkle løsninger for handel og webdesign. Selskapet benytter dessuten ViaNett Forum som supportløsning for kundene.

TickTac
Antall brukere på TickTac, tjenesten for gratis børskurser på e-post og SMS, har øket med 70 % fra 1000 til 1 700. Tjenesten bidrar først og fremst til markedsføring av selskapets SMS-teknologi. Tjenesten er nå utvidet med diskusjonsforum.

ViaNett Publishing
Denne løsningen, er et kraftig verktøy, beregnet på profesjonelle brukere som publiserer store mengder stoff til Internett. Løsningen er databasebasert og krever kun en internettforbindelse hos brukeren. Systemet er allerede i drift, og selskapet forventer seg mye av produkte

Print artikkel Skriv ut artikkelen