Webtoppen / E-handel / Finanskanalen / ansettelser

Vi i ViaNett er stolte over å kunne vise til at våre løsninger bidrar til øket besøk på nettsidene hos våre kunder. (20.10.2000)


På webtoppen hos Kapital Data, har 3 av våre kunder debutert med følgende plasseringer:
http://www.maxsms.no plasseres som nykommer med en 14. plass under kategorien fritid. Tjenesten hadde i september ca 14 dagers drift, og vi tror derfor veksten i besøk vil bli betydelig. Teknologien er utviklet av oss.
http://www.mossfk.no er Norges 3. største eliteserie fotballklubb på Internett. I samarbeid med Moss Fotballklubb har vi utviklet design og teknologi bak nettsiden. Under sport debuterer Moss Fotballklubb på 18. plass og er samtidig beste nykommer i september.
http://www.seas.no er en av de som har benyttet seg av ViaNett som internettleverandør over flere år. Sammen har vi utviklet et enkelt design, og Seas Fabrikker, Norges kanskje mest kjente produsent av høyttalere, debuterer som beste nykommer, på 6. plass i kategorien selskaper på nett.
Hele listen finnes på hegnar.no.

Under produkter / handelssystem finnes det nå en oppdatert beskrivelse av ViaNett e-handel.

Finanskanalen er nyeste samarbeidspartner på http://www.ticktac.com, vår gratistjeneste for børskurser. Både denne tjenesten og ikke minst maxsms er eksempler på SMS-produkter vi kan levere, og som er blant det absolutt ypperste i Norge.

Vi har ansatt Lars Erik Erøy på webdesign og kundekontakt. Med ansettelse av Lars Erik utgjør vi nå 5 ansatte som skal bidra til at nettopp din bedrift får en internettløsning du kan være stolt av. Med øket kapasitet skal vi satse på å holde en høy servicegrad overfor kundene, og samtidig bidra til at våre partnere får en leverandør som gir lønnsomhet.Print artikkel Skriv ut artikkelen