Hvorfor skal jeg velge ViaNett AS?

ViaNett AS er en ledende leverandør av produkter og tjenester for effektiv utnyttelse av Internett. Våre løsninger skal bidra til effektiv innsamling og distribusjon av informasjon på web, e-post eller mobEr du klar for vintersesongen?

Blant våre løsninger finnes ViaNett E-handel, TickTac  (aksjekurser på mail eller mobiltelefon), SMS registrering og distribusjonsverktøy samt løsning for support og kommunikasjon mot kunder over Internett. Informasjon kan registreres, hentes automatisk fra databaser eller web for så å bli publisert på web, pr. mail, pr SMS-melding eller overføres til ulike databaser.

Unngå kostbare investeringer!
Stadig flere tradisjonelle medier og bedrifter kjenner behovet av å være tilstede i flere medier. Snarveien som mange tar er at man får en web-designer til å sette sammen noen statiske html-sider for ca 10.000,-. Etter kort tid oppdager man at det er den dyreste investeringen som man har foretatt! Bare noen enkle oppdateringer gjør at tusenlappene flyr i etterkant, hvilket gjør at man velger å ikke utnytte nettsidenes potensiale. Kravet til å kunne holde sidene oppdatert selv, uten noen særlige datakunnskaper, er en forutsetning for å lykkes med å benytte Internett som en informasjonskanal!

Nye krav
Endrede brukervaner gjør at sidene til enhver tid må være oppdaterte med nyheter og informasjon. Dette stiller høye krav til brukervennlighet og hurtighet, om det ikke skal belaste allerede pressede interne resursser. Statiske sider gjør at brukerene ikke kommer tilbake etter første besøk! Selvsagt er dette ikke noe problem med ViaNett Publishing.
Et annet krav som bør stilles er at alt innhold må være søkbart fra søkemotorene! De fleste dynamiske løsningene er ikke dette! Og husk: - rett domenenavn gjør halve markedsføringen for deg!

Prøv først
Vi har også laget en demo-versjon av ViaNett Publishing hvor du som er interessert kan kan få utlevert brukernavn og passord ved å kontakte oss. Adressen til demo-siden finner du ved å klikke her.

I tillegg leverer vi "vanlige" internett-tjenester som Web-design og Web-hosting.

ViaNetts Internettkonsulenter har lang erfaring, og forstår behovet av å kunne økonomistyring. Vår målsetting er å oppnå et langsiktig samarbeid ved å ha nær kontakt med våre kunder og brukerne av tjenestene.Print artikkel Skriv ut artikkelen