ViaNett-partner banker Mamut og Rubicon X-press

Ajour Data med rosende omtale i Kapital Data

I siste nummer av Kapital Data (oktober 2001), banker Ajour Office tilsvarende økonomisystemer fra Mamut og Visma. Ehandels-modulen i systemet er basert på ViaNett Ehandel, utviklet i samarbeid med ViaNett.

Oppdatert: (06.10.2001)

Ajour Data har samarbeidet med ViaNett i ca ett år. I testen av økonomisystemer for småbedrifter, må Ajour Data se seg slått av Uni Økonomi, men de banker kjente konkurrenter som Mamut og Visma med Rubicon X-press.

Kapital Data skriver: " Ajour Office gir et positivt førsteinntrykk med smakfull grafikk. Menyen er lett å orientere seg i, og brukerne kan gå rett på sak med etablering av klient og bilagsregistrering uten å måtte studere nmanualer eller hjelpefunksjoner noe særlig."

Videre: "De kundene vi kontaktet hadde bare begrenset erfaring fra windows-versjonen, da denne nylig er kommet. Førsteinntrykket hadde vært godt, og de ga uttrykk for at Ajour Office er meget oversiktlig og lett å ta i bruk for uerfarne regnskapsførere."

Vi gratulerer! Vi du lese mer, finnes test og omtale i siste nummer av Kapital Data. Nettsiden til Ajour Data, som driftes av ViaNett, finner du her.

Mer om testen, finner du på Hegnar Online.Print artikkel Skriv ut artikkelen