Plattform for m-handel

ViaNett SMS, omtales i Kapital Data!

ViaNett fra Moss har bygget seg opp som en av de viktigste tekniske leverandørene av SMS-løsninger i det norske markedet. Nå velger også NRK plattformen til ViaNett.SMS kan selges som standardløsninger i følge Helland

"Vi tror SMS-løsninger kan selges slik programvareleverandørene utviklet samme konsept for regnskapssystemer for 20 år siden, nemlig som standardløsninger," sier Helland. "Dermed kan man dra nytte av felles utvikling, enklere drift og support, og i tillegg muligheten for samarbeid."

ViaNett er den eneste leverandøren som har integrert kommunikasjonen mot operatørene direkte i administrasjonssystemet. Hver operatør kan "hektes på" løsningen som en modul. Det vil si at kunden, som leverer SMS-innhold, kan kjøpe en løsning for å håndtere innholdet med statistikker for trafikk, og så bestemme hvor dette skal kunne distribueres. Dermed får et stort SMS-selskap mulighet til å forholde seg til en leverandør vedrørende drift, support og kommunikasjon.

ViaNett presiserer: Avtalen med NRK er inngått mellom Yamoco AS, som er ViaNett's største partner på SMS og Publishing, og NRK. Yamoco samarbeider med ViaNett om utvikling av produktene.

Vi du lese mer om plattformen, finner du artikkelen her.Print artikkel Skriv ut artikkelen