Hvordan bruke mest mulig penger!

Hvorfor utvikle et betalingssystem som finnes fra før?

Flere større mediehus er enige om å utvikle et betalingssystem for å ta seg betalt for nyheter. Enklere og sikrere enn SMS heter det. Vi kan ikke helt forstå hvorfor.

Oppdatert: (06.11.2001)


SMS klienten, enkel løsning på problemet!

Å ta i bruk ViaNett's SMS klient, har en etableringspris på kr 10 000,00, og en månedlig kostnad på kr 500,00. Prisen er eks. mva.

Vi har ikke sjekket hva det koster å etablere en løsning mot et kortselskap eller hva den nye "ultimate" løsning vil koste å utvikle, men vi kan ikke forstå at hvis det er operatørenes marginer som er problemet, at man ikke tar en runde med disse og kommer fram til noe som alle kan leve med.

ViaNett's plattform er benyttet av Dagbladet for salg av papirutgave på nett og av BA for informasjon om skattelister. SmsMp3.no er dessuten en løsning utvikler for salg av musikkfiler, mp3, der betaling skjer via SMS.

Brukerne kjenner SMS, og kjøper daglig logoer og ringelyder ved hjelp av kjente og utprøvete løsninger. Hvorfor skulle ikke dette systemet være enkelt og sikkert nok? Betalingssystemet kan baseres på sending av en enkelt melding for engangsbetaling eller oppretting av en virtuell konto som vår SmsMp3 er et eksempel på.

Hvis man ikke har et eget 4-sifret nummer, må marginene deles med en SMS-partner i tillegg til operatørene. Hvorfor bruker i såfall ikke avisene penger på å kjøpe et slikt nummer sammen istedet for å utvikle nye systemer?

Vi trodde kanskje innholds leverandørene har tapt nok penger, men vi kan ta feil... 

Mer om ViaNett SMSPrint artikkel Skriv ut artikkelen