Enklere, men mer fleksibel publisering

ViaNett Publishing med utvidet funksjonalitet!

ViaNett Publishing er løsningen du nå ser utsiden av, mot internett. For å gjøre systemet enda mer fleksibelt, har vi bygget inn nye funksjoner. Dermed er systemet lettere å bruke i mellomstore og større organisasjoner, som intranett løsning og ikke minst, for den enkelte bruker!

Oppdatert: (08.1.2002)

Brukerstyring
Du kan definere de enkelte brukere som skal kunne legge ut saker på nettet. Som administrator oppretter du brukere og gir tilgang til kategorier eller sider. Dermed kan brukeren skrive, redigere og slette der du vil han skal kunne gjøre det.

Statistikker
Statistikker for antall brukere, antall sidevisninger samt besøk fra søkemotorer på nettet, er innebygget i systemet. Du kan også se hvilke nyheter som er vist, og hvilke nyheter som er mest lest. I tillegg kan du mot en ekstra kostnad, se statistikker produsert av WebTrends som er en ledende leverandør av statistikk for nettsider.

Diskusjonsforum
Diskusjonsforumet kan nå bygges inn i selve nettsiden. Dermed får man en mulighet for dialog med kunder og leverandører, support eller forslagskasse for de ansatte i bedriften.

Vil du se systemet demonstrert? Vi gjør det live via nettet og pr. telefon. Ring 69206969 eller bruk kontaktskjemaet!Print artikkel Skriv ut artikkelen