Først ute: Del 3 av 5

Først ute med SMS for alle!

ViaNett lanserte sin ActiveX-komponent for utviklere som ønsker å sende og motta meldinger via ViaNett's SMS plattform. ViaNett SMS er den første tekniske løsning for SMS som er nominert til årets produkt i Kapital Data. Snart er vi først ute igjen....

Oppdatert: (07.2.2002)


ViaNett gir alle tilgang til SMS

4 bedrifter benytter nå en plattform driftet av ViaNett for håndtering av innhold, administrasjon og kommunikasjon via SMS. 3 av kundene er norske og en er spansk. 2 løsninger er i tillegg solgt til spanske kunder, og skal leveres i februar.

6 kunder arbeider enten med å utvikle kommunikasjon mot plattformen til ViaNett, eller er allerede i drift. Kundene benytter en komponent vi leverer, og bygger den inn som en del av sin løsning. Samtidig får kundene tilgang til egen statistikk for å kunne holde oversikt over trafikken på tjenesten.

Gjennom disse kundene er ViaNett underleverandør til bl.a. NRK, Dagbladet, A-Pressen, Start Network og flere utenlandske aktører. Vi drifter sms-sidene for start og nrk. I tillegg til å levere "vanlige" SMS-teknologi for å håndtere for eksempel logoer og ringelyder, har vi utviklet posisjoneringstjeneste for Dagbladet og virtuell betalingskonto for SmsMp3. Posisjonering er en nødvendig for at Dagbladet kan sende deg værmelding dit du er. På samme måte kan vi foreta spesialutvikling av løsninger for din organisasjon.

Presentasjon av SMS innhold, kan du enkelt gjøre med ViaNett Publishing.

Kommunikasjonsprotokoller som er en del av ViaNett's egenutviklete plattform, kan også leveres separat til kunder som selv utvikler resten. ViaNett er derfor en partner som kan benyttes som totallverandør eller i samarbeid på deler av en løsning.Print artikkel Skriv ut artikkelen