Først ute: Del 4 av 5

Vi vil bygge for framtiden!

Vi vil bygge framtiden, og vi vil gjøre det sammen med våre kunder! På mandag lanserer vi vårt nye produkt med basis i vår egen teknologi. Vårt mål er å gjøre det enklere å velge!

Oppdatert: (08.2.2002)


Enhver kunde er en langsiktig partner.

ViaNett har 3 hovedområder for sin satsing, nemlig SMS, ehandel og publiserings- eller portal-løsninger.

I 2001 hadde ViaNett en vekst på 81 %, og i følge Kapital Data, var det kun 2 selskaper i kategorien programvare som vokste raskere.

Vi er 5 ansatte i ViaNett, og vi vil være en partner du kan vokse med!
Derfor skalerer vi våre løsninger slik at du kan velge å starte enkelt, eller du kan henvende deg til oss for å tilpasse løsningen til en stor organisasjon innenfor det offentlige eller en privat bedrift.

Er du opptatt av at din nettløsning skal gi flere henvendelser, og være lett å finne via søkemotorer? I såfall skal du vite at vi i våre løsninger har utviklet en teknologi som gjør at innholdet er søkbart enten det gjelder vareregisteret i ehandel eller innholdet du har publisert.

Våre løsninger selger vi enten direkte til deg eller i samarbeid med en av våre partnere. Vi legger vekt på at du skal få svar på dine spørsmål, og at vi skal kunne diskutere løsning ut fra ditt behov.

Velger du ViaNett som samarbeidspartner på internett, er du i godt selskap. På denne nettsiden finner du referanser og nyheter både om kunder og våre produkter.Print artikkel Skriv ut artikkelen