Nye løsninger basert på ViaNett Publishing og SMS!

kalender.vianett.no – enkel tidsplanlegger fra din pc til mobilen!

IdealNett AS står bak nyvinningen http://kalender.vianett.no/ Dette er i følge Kenneth Murberg og Trond Vetås i IdealNett AS en ny nett-tjeneste som vil gjøre hverdagen enklere og mer ryddig for oss alle i en travel hverdag.

Samtidig har Brikken AS lansert sin nye nettside, også basert på ViaNett Publishing.

Oppdatert: (10.4.2002)

Selskapet bak http://kalender.vianett.no/ uttaler:

Yeeaark!!!!!!!! Nok en nettside med tilbud som det går 13 av på dusinet tenker kanskje du, men tro oss…. Dette er noe helt annet. Bruk noen minutter, klikk deg inn på http://kalender.vianett.no/ og se hva vi har å tilby før denne pressemeldingen går i sylinderarkivet. 

http://kalender.vianett.no/ er  i hovedsak utviklet for alle som har en arbeidsstasjon med pc og Internett men som samtidig er mye ute i felten, på reiser og lignende. Du klikker deg inn på http://kalender.vianett.no/ og ligger inn alle avtaler og  planer du har fremover. Videre får du sms-varsling på din mobiltelefon som minner deg om registrerte avtaler til enhver tid. Tenk på det neste gang du glemmer bryllupsdagen eller viktige kundemøter! 

Men denne tjenesten har jo jeg på mobiltelefonen og det finnes jo lignende ting i markedet tenker kanskje du, men prøv http://kalender.vianett.no/ opp mot din mobiltelefon og andre konkurrenter, vi tror du vil bli overbevist.

De fleste som vil ha bruk for vår tjeneste er allerede brukere av Internett, men har et mer komplisert forhold til aktiv bruk av sms-meldinger på mobiltelefonen, derfor forenkler http://kalender.vianett.no/ det hele ved å integrere Internett og mobil på en enkel måte. 

Andre fordeler ved bruk av http://kalender.vianett.no/  er at du slipper store investeringer til elektroniske tidsplanleggere, her er det brukeren som styrer kostnadene selv gjennom mengde bruk. Alle avtaler blir lagret oversiktlig og greit i en egen logg. 

Kenneth Murberg i IdealNett AS forteller at de har brukt anerkjente Vianett  AS til å utvikle tjenesten for seg. Dette for å kunne ”være oppe å gå” med en gang i et tøft marked med krevende brukere, noe som de gode tilbakemeldingene fra de mange testbrukerne har vist seg riktig. 

Vi har stor tro på produktet sier Kenneth Murberg og Trond Vetås og er nå i forhandlinger med investorer for fortere få fart på aktiviteten gjennom større tyngde i markedsføringen som nå i starten hovedsakelig  gått gjennom bannere på ulike nettsider. Så har du noen kroner til overs som du vil satse på et godt prosjekt er det bare å ta kontakt sier gutta bak http://kalender.vianett.no/ Brikken's nye nettside kan du se her.Print artikkel Skriv ut artikkelen