Betalingsløsning i ViaNett E-handel!

Netaxept AS inngår partneravtale med ViaNett AS

Vianett har inngått samarbeidsavtale med Netaxept. Avtalen innebærer at ViaNett E-handel utvides med en modul for integrasjon mot Netaxept's betalings- og leveringssystem for nettbutikker samt at selskapene vil markedsføre hverandres løsninger.


"ViaNett's valg av Netaxept er basert på et ønske om å samarbeide med en solid og annerkjent leverandør av denne type tjenester, samtidig som det er viktig for oss å velge en leverandør som satser i hele Norden", uttaler Lars E. Helland i ViaNett.
Harald Krogh i Netaxept uttaler at samarbeidet er i tråd med vår strategi om tettere kobling mot ledende økonomisystemer og Nordisk satsing og vi ser ViaNett som en viktig partner i så henseende.
Gjennom ViaNett's samarbeid med Netaxept har du stor valgfrihet!

ViaNett selger sine løsninger for e-handel, intranett og portaler, primært gjennom forhandlere, og løsningen vil bli gjort tilgjengelig gjennom disse.

ViaNett er et av de raskest voksende it-selskaper i Norge. Foruten e-handel og publiseringsverktøy, utvikler selskapet SMS-teknologi.

ViaNett E-handel kan integreres med økonomisystemer fra bl.a. Visma og Ajour Data. Med en integrasjon mot betalings- og leveringssystem, innebærer dette at systemet kan benyttes både i B2B og B2C markedet.

For ytterligere informasjon, kontakt Lars E. Helland, ViaNett AS, tlf: 69206969 mail: lars.helland@vianett.no
eller Harald Krogh, Netaxept AS, tlf: 952 20 488 mail: harald.krogh@netaxept.no.

For demo av ViaNett E-handel med betalingsløsning fra Netaxept, trykk på denne linken.Print artikkel Skriv ut artikkelen