Tiltrekk deg brukerne på nettet!

Annonse til Webtoppen i Kapital Data

Internett skal være en smart investering! Vil du vite mer om hvordan din nettløsning kan tiltrekke brukere?
Det er kanskje ikke et mål i seg selv å komme på Webtoppen, men det sier noe om besøket på din nettside.
17 nettsider fra ViaNett, rapporteres månedlig til Kapital Data....

Oppdatert: (11.6.2002)


Å være med på webtoppen, beviser at din nettside har besøk!
Vanskelig å bli funnet på internett
Det er tidligere bevist at internett er ca 500 ganger større enn søkemotorene viser, og at søkemotorene kun finner overflaten av nettet.

Før fantes det kun statiske nettsider. Nå har utviklingen kommet et skritt videre og mange nettsteder viser dynamiske sider som henter data ut i fra databaser. Eks. på dette er publiseringsløsninger og e-handelssystemer.

De fleste nettsider i dag er ikke søkbare. Man kommer ikke lengre enn til forsiden. Tusenvis av underliggende sider kunne ha vært søkbare og tilgjengelig i søkemotorene.

Problemet er at søkemotorene stort sett ikke kommer til dynamiske sider som hentes ut i fra databaser. Dette skyldes moderne programmeringsteknikker. Dagens søkemotorer takler ikke dette.

Våre løsninger er søkbare
Alle ViaNett’s løsinger er 100% søkbare i alle søkemotorene. Vi har tilpasset våre løsninger slik at søkemotorene plukker opp hver eneste av våre sider.

Med alle våre løsninger mener vi ViaNett Publishing, E-handel, News, Forum, SmartWeb.

Dette betyr at hele din nettløsning er tilgjengelig for søk i Google, Altavista, Excite, Kvasir.

Aviser eller nettportaler som velger å bruke ViaNett Publishing vil få et konkurransefortrinn. Alle deres saker og nyheter blir tilgjengelig for hele verden i tusenvis av søkemotorer.

Velger du å bruke ViaNett e-handel vil hele ditt vareregister være tilgjengelig i søkemotorene, helt ned på varenivå.

ViaNett Publishing - internett / intranett / ekstranett
Skal du i gang med en bedriftsløsning, en portal, intranett eller nyhetsformidling? Eller kanskje du har en løsning i dag som ikke er enkel i bruk eller gir det besøket du ønsker på nettsiden? Er din internettleverandør i stand til å dokumentere besøket?

ViaNett Publishing er enkel i bruk og effektiv som hjelpemiddel i markedsføringen.

Vi kan nevne noen funksjoner:
- Definerbar kategoristruktur, der du selv kan definere kategoriens eller sidens innhold. Det kan være nyheter med ingresser, en side med en spesialfunksjon, f.eks. et kontaktskjema, brosjyre osv.
- Bildearkiv.
- Publisering av nyheter til internett / intranett / ekstranett samtidig.
- Brukerstyring
- Redigering av sider og nyheter, der du kan skifte mellom enkel tekstbehandling og html-koding etter behov.

Alt du legger åpent ut er søkbart for søkemotorene, og er først designet definert, er vedlikehold av nettsiden meget enkelt.

Samtlige av våre kunder benytter samme kildekode og gjennom en vedlikeholds- og support- avtale er du sikret nye funksjoner som kommer til.

ViaNett E-handel, enkel men fleksibel
ViaNett E-handel er i bruk både som direkte salgsbutikk (B2C) på nettet og som ordresystem med tilgang for utvalgte kunder (B2B).

Systemet er enkelt, og for brukeren er det lett å bestille. Er det ikke det som er hele poenget?

Systemet kan integreres mot det interne økonomisystemet i en organisasjon, og det er allerede i bruk i kombinasjon med Visma Business hos flere kunder.

Systemet kan benyttes i kombinasjon med betalingsløsning fra Netaxept for de fleste betalingskort.

Du kan også benytte ViaNett E-handel som en helt frittstående nettbutikk, for senere å ta i bruk integrasjon mot økonomi- og betalingssystem.

Som med våre øvrige produkter, foretas gjerne opplæring delvis pr. telefon. Rett og slett fordi systemet er enkelt å ta i bruk!

ViaNett knytter til seg forhandlere
Vi tror ikke at internett forandrer måten å samarbeide med kundene på. Personlig kontakt er ikke mindre viktig enn før. ViaNett har derfor satset på å selge løsningene gjennom forhandlere. Forhandlere som kanskje er litt nærmere geografisk enn oss, og forhandlere som selger andre produkter og tjenester som våre kunder har behov for.

Derfor jobber vi aktivt med å knytte til oss dataforhandlere som selger økonomisystemer. Du kan snakke med en av disse om ditt behov for internettløsning:

Brikken AS
Exacta AS
Økonomibistand AS
Intelle AS
Per Vollmo AS
Consept AS

Komplett partnerliste

og du kan selvfølgelig kontakte oss!

ViaNett SMS - markedsledende total-løsning
ViaNett leverer komplette løsninger til innholdsleverandører for underholdning og andre typer tjenester.
Vår komplette løsning som inneholder administrasjon, innholdsbase, kommunikasjon og administrering av internettsider, benyttes i dag i Norge og Spania. I tillegg kommuniserer våre løsninger med Chile, Danmark, Portugal. Utgående meldinger som ikke skal over-takseres sendes over hele verden.

I tillegg har vi utviklet moduler som gjør det enkelt for programmerere å benytte SMS til varsling i egne programmer eller på egne nettsider. På den måten kan SMS-teknologi fra ViaNett brukes til f.eks. varsel om tekniske problemer, dagens tilbud, nyhetsvarsling m.m.

ViaNett har fornøyde kunder og ikke minst - driver med overskudd!
Blant våre kunder finnes:
Viva Technologies
Dagbladet
Dagens Næringsliv
Start Network
Marin Alpin
Eurotex
Moss Fotballklubb
SEAS Fabrikker
Hegnar Media
.....for å nevne noenPrint artikkel Skriv ut artikkelen