Spiller sammen.

Chess Communication samarbeider med ViaNett

I samarbeid med Viva Technologies, har ViaNett inngått avtale om drift, support og vedlikehold av ny SMS-plattform for Chess Communication AS. Chess er med det den 3 norske kunden og den 6. totalt, som benytter siste versjon av den komplette plattformen til ViaNett.

Oppdatert: (19.6.2002)


Chess Communication AS har valgt å satse på ViaNetts SMS-plattform.

Chess Communication, som tidligere i år ble overtatt av Vollvik Gruppen, flytter sitt 4-sifrete SMS nummer til selskapet i Moss.
Siden overtakelsen har Chess hatt en meget positiv utvikling med en tredobling av kundemassen.
En tjeneste som allerede er operativ, er nummeropplysning via SMS-nummer 2001. 
Chess er mobiloperatør i Telenor's nett.
Se forøvrig Chess' egen hjemmeside.

ViaNett's SMS plattform er modul oppbygget. Dermed kan nye underholdningstjenester utvikles og leveres samtidig til de kundene som benytter plattformen. På sammen måte kan kommunikasjon mot flere land "kobles på".

ViaNett har dessuten utviklet kommunikasjonskomponenter som hver innholdsleverandør igjen kan benytte mot sine kunder på en enkel måte. Disse komponentene brukes dessuten av bedriftskunder og andre som vil benytte SMS-varsling som en del av et program eller en web-løsning.

Selskapet kan vise til en inntektsøkning på ca 80 % hittil i år 2002, og har håp om flere tilsvarende kontrakter i nærmeste framtid, uttaler daglig leder Lars E. Helland.Print artikkel Skriv ut artikkelen