Spar penger på...

Rasjonell grafisk produksjon!

Som ett ledd i vår visjon om å levere standardløsninger som gjør hverdagen lettere for deg, har vi levert våre første trykte kataloger med utgangspunkt i ViaNett E-handel.

Oppdatert: (29.8.2002)


Denne katalogen er produsert av ViaNett, med ViaNett E-handel som utgangspunkt.

Mange bedrifter har behov av å få produsert kataloger i listeform, for eksempel delekataloger. Samtidig har man et ønske om å presentere/selge produktene på nettet. Slikt skaper ofte mye frustrasjon, når man skal holde produktene oppdaterte på tre steder samtidig; i ERP-systemet, på nettstedet og i katalogen. Bruker man ViaNett som leverandør av slike tjenester slipper man mye hodebry! Hold ditt ERP-system (for eksempel Visma) oppdatert, og la resten styres mer eller mindre automatisk. Vårt standardprodukt ViaNett E-handel er integrert med bl.a. Visma. Dermed kan du enkelt holde nettstedet oppdatert. Når tiden er inne for å lage katalogen, gir du oss bare beskjed. Vi lager da nemmelig en lekker liten trykksak etter dine behov og ønsker, med utgangspunkt i ViaNett E-handel og designmaler som vi oppretter i vårt grafiske program Adobe InDesign. Enklere blir det neppe!

120 sider og ca 1400 bilder
Gulmoen & Engh er en stor musikkinstrument grossist på Langhus, som utgir en av de mest benyttede musikkatalogene i Norge. De har satset på ViaNetts produkter ViaNett Publishing og ViaNett E-handel som bærebjelker på nettet. Faktisk både i Norge og i deres svenske datterselskap GE musikk AB! Ut av dette skal det bl.a. lages en norsk katalog på ca 120 sider og en svensk på ca 48 sider.
Geir Digernes på Gulmoen & Engh har ansvaret for å oppdatere deres utgave av ViaNett E-handel via Visma. Straks en produktkategori er klar, tar vi her på ViaNett og eksporter ut denne informasjonen i en egen fil. På forhånd har vi laget maler som inneholder den designen som kunden ønsker seg. I denne malen importerer vi så teksten (og evt. bilder). Dermed er katalogen klar for korrektur på rekord tid!

Har du lyst til å begynne å spare penger nå? Kontakt Lars Erik Erøy på telefon 69 20 69 78, mobil 957 32 787 eller på e-post leroy@vianett.no

Gulmoen og Enghs katalog kan du få ved å henvende deg til din nærmeste musikkforhandler…Print artikkel Skriv ut artikkelen