Det er "dejlig" å være norsk i Danmark!

Ny ViaNett-partner i Danmark

Top Consulting i Danmark og ViaNett har inngått avtale om salg av ViaNett's web-baserte systemer. Partner-avtalen er den første som ViaNett inngår utenfor Norge.

Oppdatert: (30.8.2002)


ViaNett-partner i Danmark

ViaNett satser på å bygge et forhandlernett i hele Norden, og Top Consulting har bestemt seg for å forhandle produktene ved siden av sine eksisterende løsninger.

Top Consulting er Visma Business Partner i Syd-Jylland og vil tilby ViaNett's produkter som et supplement bl.a. til Visma E-business.

ViaNett satser på lokal kompetanse og tilhørighet, og akter ikke selv å etablere seg i Danmark. Derimot lanseres snart danske nettsider som skal profilere partnere og gjøre informasjon mer tilgjengelig for det danske markedet. Dette arbeidet vil bli gjort i samarbeid med Top Consulting og evt. nye partnere.

Selskapet har valgt å satse internasjonalt ved å bearbeide mulige partnere. "Dette er en satsing som kan gjøres smart og enkelt, framfor å foreta dyre investeringer og nedlegge store kostnader", forklarer daglig leder Lars Helland. "Vi vil vokse, men vi skal tjene penger, er selskapets mål!"

Først og fremst er dette en langsiktig satsing, som vil gi økte inntekter på sikt. "Den tålmodige vil vinne til slutt", hevder Helland.

"Vi tror ikke partnerne alene kan skape resultater for oss. Det er nå vi må bevise at vi er flinke nok! Først da blir det deilig å være Norsk i Danmark!"Print artikkel Skriv ut artikkelen