Ny forhandler på Hønefoss. (12.09.02)

Ringerike Mikro Data forhandler ViaNett!

Ringerike Mikro Data AS er en liten data-forhandler med sterk kompetanse på MultiSoft, et økonomisystem i Visma-familien, og Uni Micro.
For å komplettere produktspekteret med aktuelle produkter og tjenester for internett, har selskapet inngått avtale med ViaNett AS.


Ringerike Mikro Data bli ViaNett's lokale partner på Hønefoss, og med inngåelse av denne avtalen er antallet ViaNett-partnere nå oppe i 10.

Geografisk er ViaNett representert fra Sortland i nord til Syd-Jylland i Danmark.

"Vi har valgt å påta oss en stor del av salgsarbeidet for våre forhandlere, og det tror vi skaper tillit og mer aktivitet", forteller daglig leder Lars E. Helland i ViaNett. "Skal du få forhandlere som primært arbeider med økonomisystemer og systemintergrasjon til å selge løsninger utenfor kjerneområdet, må du bevise kvalitet og lønnsomhet for forhandleren!"

ViaNett er nå i kontakt med flere dataselskaper som vurderer samarbeid, og leverandøren kan lokke med gunstige avtaler, markedsføring og hjelp i salgsarbeidet.

Med et komplett produktspekter innen publisering eller Content Management (CMS), e-handel, SMS og andre web-tjenester som e-post og web-hosting, er det satsingen på salg gjennom partnere som vil vise om selskapet lykkes.

ViaNett hadde 1. halvår 2002 en vekst på mer enn 60 % og et positivt resultat å vise til.

Liste over ViaNett-partnere.Print artikkel Skriv ut artikkelen