Internasjonal mobil plattform

ViaNett Advanced Mobile System (ViaNett AMS)

ViaNett AMS  er en komplett programpakke, beregnet på innholdsleverandører av ulike SMS-tjenester innenfor underholdning, varslingstjenester, mobil interaktivitet og bedriftsmarkedet.
   ViaNett AMS er "top-of-the-line" blant ViaNett's systemer for SMS og mobile løsninger. Markedet for ViaNett AMS er i første rekke innholdsleverandører og andre selskaper med stort volum på meldinger. Med dette produktet, er ViaNett i stand til å tilby løsninger for mindre bedrifter, og store internasjonale organisasjoner og selskaper!

Oppdatert: (12.9.2002)


ViaNett AMS er ViaNetts største produkt for SMS og mobile løsninger

Programvaren passer for selskaper som vil ha kontroll med eget innhold og tjenester, og samtidig ønsker kommunikasjon med mobiloperatørene i de enkelte land.

Det finnes i dag en rekke tilbydere innenfor SMS-trafikk som kan tilby kommunikasjon mot de enkelte land. Disse leverandørene krever til gjengjeld en andel av trafikkinntektene. Også en rekke innholdsleverandører tilbyr kunder å dele løsning og innhold mot andel av trafikkinntekter.

Samarbeid med operatører
ViaNett AMS er samtidig et system som sikrer mottakerne, mobil-operatørene kvalitet på det som sendes og mottas. Selskapet har derfor ambisjoner om å samarbeide tettere med operatørene. Siden ViaNett er en uavhengig ren teknologileverandør, bør det være muligheter for et slikt samarbeid. ViaNett anser seg selv om et bindeledd mellom innholdsleverandøren og operatøren, og posisjonerer seg slik at de ikke kommer i konkurranse med disse.

Større inntekter til kunden
ViaNett tar ingen andel av kundens SMS trafikk, men baserer hele sin inntekt på salg, drift og vedlikehold av løsningene. SMS trafikken kan gå direkte mot teleoperatørene i de enkelte land, eller via samarbeidspartnere som tilbyr dette til en andel av trafikken. Kunden som kjøper ViaNett AMS, må derfor ikke dele sin SMS trafikken med ViaNett. ViaNett ønsker å være en teknisk samarbeidspartner, og overlater derfor inntektene av SMS trafikken fullt og helt til kunden som har kjøpt AMS systemet.

Modulbasert
Systemet er bygd opp av moduler, hvilket vil si at innebygde tjenester kan kjøpes pr. stk. Videre kan det velges hvilke land man vil kommunisere mot. Blant tilgjengelige operatører, finnes Telenor, NetCom i Norge, Optimus, TMN, Vodafone i Portugal, Telefonica i Chile, DTAC i Thailand, Guernsey Telecom. Kommunikasjon mot nye operatører utvikles fortløpende i takt med kundenes behov. Dersom ViaNetts kunde i tillegg vil kommunisere med mindre markeder, kan ViaNett AMS kommunisere via underleverandører for kunden. Dermed kan kunden vente med å investere i direkte kommunikasjon inntil inntektene når et nivå som forsvarer investeringen.Vår liste med referanser vokser raskt. Kontakt oss for oppdatering!
Dette er noen av våre partnere på AMS-systemet:

Norge:
Pan European Communication a.s.
Chess Communication AS
Viva Technologies

Spania:
XTI Conexion
Quintet Mobile S.L.
Telelink Espana S.A

Thailand:
VivaThai
 
Integrert eller som tilleggsmodul i systemet er database for innhold, administrasjon og statistikk for tjenester og de enkelte operatører.

Programvaren er språkuavhengig, hvilket gjør at alt er tilrettelagt for internasjonal salg.

Løsningen er allerede installert i Norge, Spania og Thailand. ViaNett kan dessuten tilby full drift og support i eget hus samt overvåking av kommunikasjon og de tjenester som benyttes.

Ytterligere informasjon og nedlastbar brosjyre, finner du her.

ViaNett SMS
ViaNett SMS er produktbetegnelsen på ViaNett's øvrige SMS-produkter, bl.a. ViaNett's komponenter for å integrere SMS i egen programvare. ViaNett samarbeider fra før med flere selskaper som benytter ViaNett SMS som komponent i egen løsning.
Ønsker du mer informasjon om våre øvrige SMS-produkter finner du dette på denne siden.

Skalerbare løsninger!
ViaNett tilbyr også produkter for publisering, portalløsninger, CMS, intranett e-handel og SMS. Løsningene er designet for å håndtere komplette webløsninger for store selskaper.
Samtidig kan systemene leveres i mindre versjoner til små og mellomstore bedrifter og organisasjoner.

For de minste, som ønsker en rimelig inngangsbillett til internett, har ViaNett en komplett "mini-pakke", kalt ViaNett Total. Denne løsningen er en kombinasjon av produktene ViaNett Publishing, ViaNett E-handel og ViaNett SMS. SMS-modulen kan f.eks. varsle om informasjon til kunder. Systemet inneholder med det alle nødvendige moduler for at en bedrift skal kunne starte opp en profesjonell nettside til en rimelig pris. Mer om ViaNett Total.Print artikkel Skriv ut artikkelen