Webtoppen i Kapital Data:

Selskaper som vektlegger trafikk, velger ViaNett!

Webtoppen presenteres hver måned i Kapital Data. I kategorien "Selskaper på nett" har etterhvert nettsider med løsninger fra ViaNett blitt dominerende.

Oppdatert: (02.12.2002)


Er nettløsningen verd pengene uten besøk?

I løpet av november, kvalifiserer 4 nye nettsteder til Webtoppen i Kapital Data. Disse er autocenteret.no, bodyshop.no eller the-body-shop.no, mossbibelsenter.no og smsmp3.no.

De to første hører hjemme i kategorien "Selskaper på nett". Denne kategorien hadde for oktober totalt 10 nettsteder hvorav 7 er i drift hos ViaNett. Nå vil altså det totale antall løsninger som tilfredstiller Kapital Data's krav, være oppe i 9. Kravet er minimum 10 000 sidevisninger pr. måned.

De to siste nettsidene er løsninger som er basert på ViaNett Publishing. Moss Bibelsenter er en frittstående kristen menighet i Moss, mens SmsMP3 er en nettside for nedlasting av MP3-filer mot betaling via SMS eller gratis. Nettsiden retter seg først og fremst mot artister uten eget plateselskap men også mot andre aktører innen musikk og artist formidling som ønsker en samarbeidspartner på internett.

Mer om ViaNett Publishing, kan du lese her.

Ønsker du å ta en titt på Webtoppen, finner du den her på Hegnar Online.Print artikkel Skriv ut artikkelen