Trygghet:

Nettsider på Internet, e-handel og SMS: Vi håper du vil vurdere oss!

Vi tar sats i 2003! Det er hyggelig å kunne si at, om du velger å samarbeide med oss, velger du et selskap som driver med overskudd!
Standard for Internet? Det skal være like trygt å handle av din samarbeidspartner på Internet som et økonomisystem av kjent merke!

Oppdatert: (06.1.2003).com-død!
Intet vokser inn i himmelen, og selskaper som utvikler løsninger for Internet har fått merke det til gangs! Skal du ha innhold på nettet, delvis åpent for alle og delvis lukket for en begrenset gruppe, eller skal du selge via Internet?
Vi ser ingen grunn til at ditt behov skal løses så veldig annerledes enn en annen bedrift eller organisasjon, -derfor vil vi anbefale deg et standardsystem. Da blir løsningen billigere for deg og enklere å vedlikeholde for oss. Å utvikle nøkterne løsninger som tilpasses ditt behov, gir grunnlag for en solid økonomi for oss begge.

Trygghet!
Å vite at andre har kjøpt det samme som deg, gir trygghet. Du vet jo ikke hvilket behov du kanskje får om en stund, og da er det viktig å ha valgt riktig leverandør. Trygghet er ikke at du må fortelle leverandøren alle detaljer om hva du trenger, men at du får et forslag basert på løsninger andre har valgt før deg!

ViaNett!
ViaNett har sitt utspring fra en solid dataforhandler, Brikken AS, som har drevet med overskudd i 11 år på rad!
Vi utvikler e-handel og kjenner økonomisystemer som f.eks. Visma.
Vi utvikler systemer for innhold og design, og har en grafisk designer med på laget.
Vi utvikler løsninger for SMS og kommunikasjon, og vår hovedansvarlig vet hvordan man kabler et tradisjonelt PC-nettverk i en bedrift.

Vi håper at denne erfaringen skal medvirke til at du velger oss som din samarbeidspartner.
I såfall vil vi gjøre vårt ytterste for at du skal bli fornøyd!

Våre hovedprodukter, finner du ved å trykke på logoen, eller velge produkter fra menyen til venstre.

         Print artikkel Skriv ut artikkelen