Musikkbransjen:

ViaNett spiller med musikkbransjen!

Musikkavisen, Gulmoen & Engh og Gjøvik Musikk, satser alle på løsninger for internett levert av ViaNett. Høyttaler-fabrikanten SEAS Fabrikker, har lenge samarbeidet med ViaNett. Samtidig er ViaNett som eier av SmsMP3, leverandør til MP3 Grand Prix!

Oppdatert: (14.1.2003)


Gulmoen & Engh

Med løsninger for publisering av informasjon, nettbutikk-løsninger og SMS-teknologi, har ViaNett utviklet systemer som kan tilpasses musikkbransjens behov innen flere områder.

Musikkavisen vil ta i bruk ViaNett Publishing til nyhetsformidling på nettet.
Gulmoen & Engh, benytter i dag ViaNett Publishing og ViaNett E-handel for visning av produkter og overføring til produktkatalog.
Gjøvik Musikk med musikkhandel.no, er i ferd med å legge over til ViaNett E-handel.

Samarbeid på nettet:
Samtlige av ViaNett's kunder innenfor musikkbransjen, har anledning til å være representert med link på SmsMP3, som er i ferd med å få annerkjennelse som en nettside som bidrar til distribusjon av musikk og nyheter om særlig nye artister. Dessuten arrangeres MP3 Grand Prix fra denne nettsiden.
ViaNett ønsker på denne måten å bidra til et møtested for musikere, musikkforretninger, musikknyheter og interesser omkring musikk på SmsMP3.Print artikkel Skriv ut artikkelen