Økende interesse for SMS:

Forbedringer i SMS klienten fra ViaNett

Etter å ha inngått flere avtaler siden årsskiftet har ViaNett forbedret sin SMS klient. Den er nå mer avansert, men likevel enkel å ta i bruk.


Hva er en SMS klient

Med en SMS klient, kan du sende og motta SMS meldinger fra ett program på din PC.

Ansiktsløft

SMS klienten vår er nå blitt mer avansert, og mer fleksibel for deg som kunde. Selv om den er mer avansert er den likevel enklere i bruk. ViaNett har ferdige ActiveX og Java klienter, som gjør det enkelt for deg som utvikler. Om du ønsker å lage en klient i ett annet utviklingsverktøy, så kan du som kunde lage klienten selv, uten å bruke ferdige klienter fra oss. ViaNett har også ferdige eksempler i Visual Basic.

Ferdige eksempler

Klientene har ferdige eksempler på hvordan du kan sende bildebeskjeder, ringetoner og operatørlogo.
 

Flash meldinger

Det er nå støtte for flash meldinger. En flash melding vil dukke opp på displayet på mobilen direkte uten at man behøver å trykke "Les melding".
 

Anonym SMS

Det er nå mulig å sende meldinger med ett navn som avsender istedenfor nummer. Det vil si at du kan sende meldinger fra "Ola Normann", uten at mottakeren har dette lagret i sin telefonbok.
 

Inngående meldinger

Vi setter opp ett prefiks for SMS klienten. Om en mobilbruker sender en melding til 1963 og bruker dette nøkkelordet/prefikset vil denne automatisk bli videresendt til SMS klienten. Om klienten av en eller annen grunn ikke er aktivert på det tidspunktet, vil meldingen bli lagt i kø i våre systemer, og sendes når klienten blir aktivert. Ett eksempel på melding er dette: Brukeren sender "SMSPREFIKS LOGO124" eller f.eks. "RADIOØNSKE Jeg ønsker at dere skal spille låten......" til 1963. Disse meldingene vil automatisk videresendes til SMS klienten.
 

Kvittering eller "delivery"

Vi har også lagt inn støtte for såkalt "delivery". Det vil si at det vil komme en kvittering på hva som har skjedd med meldingene som er sendt. Det kan være at brukeren ikke har dekning på sitt kontantkort, og det vil da bli sendt en melding om dette.
 

Reply Path

Det er nå mulig å sende meldinger til en bruker, der brukeren kan sende svar tilbake uten at brukeren må spesifisere ett prefiks. Vanligvis så foregår all inngående kommunikasjon via ett eller flere forhåndsdefinerte prefiks som kan velges av kunden. Reply path aktiveres fra klienten ved sending av melding.


Teknisk

Det finnes ferdige eksempel klienter i Visual Basic 6.0 og Java. Om du har andre behov, så kontakt oss for mer informasjon.

Statistikk

Som kunde vil du få tilgang til online statistikk, der du kan se hva som er sendt av meldinger og hvor mye du som kunde har tjent på SMS salg.

Priser

Etableringspris er kr 10.000 eks mva + kr 500 eks mva per mnd. Pris for utgående melding som ikke belastes mobilbruker belastes med 45 øre eks mva. Ønsker du å ta betalt for tjenesten, så kan hver enkelt melding belastes mobilbruker fra 1 til 200 kroner. Av slike meldinger vil du som kunde få 80% av inntekter, etter at operatørens andel er trukket ifra. Av en 10 kroners melding, så er 1.94 moms, 2.54 er operatørens andel. Da er det igjen 5.52 kr eks mva, av dette beløpet får du som kunde 80%.  Vi kan også tillby en begrenset versjon uten toveis kommunikasjon og overtaksterte meldinger. Etableringsprisen for "mini" versjonen er 5.000,- eks mva og 300,- eks mva per mnd.

Demoversjon

Vi har nå mulighet for å la deg som bruker teste produktet før du bestiller klienten. I testperioden er det mulig å teste med inntill 10 SMS. Etter dette vil alle utgående meldinger bli sendt til en valgfri epost adresse, istedenfor vanlig SMS. Ved bestilling av klienten åpner vi selvsagt dette, slik at meldinger blir sendt som SMS.

Kontakt oss for mer informasjon

Hvis du har andre spørsmål kan du bruke kontaktskjemaet under.

http://www.vianett.no/kontakt-ossPrint artikkel Skriv ut artikkelen