ViaNett E-handel videreutviklet med tilbudssystem!

Hydro Fritzøes behov var et salgs- og tilbudssystem for sine selgere, og valget falt på ViaNett E-handel integrert med Visma.

Oppdatert: (20.3.2003)


Tilbud generert ut i fra ViaNett E-handel

Med ViaNett E-handel har Hydro Fritzøe valgt et fleksibelt system som takler automatisk overføring av f. eks varer, priser, kunder og ordrer til og fra Visma, og som er utviklet for fremtidens arbeidsmetoder.

Generering av dynamiske tilbud
Behovet var klart; man ønsket et system hvor bedriftens selgere raskt og enkelt skulle generere et tilbud ut ifra kundens spesifikke behov ved et kundebesøk. Dette skulle så presenteres for kunden i en delikat innpakning innenfor Hydros profilprogram. Systemet skulle også håndtere bestillingsrutiner ut ifra dette tilbudet. Alle produktene ligger i Visma hos Hydro Fritzøe så en integrasjon med Visma var en forutsetning for at prosjektet skulle gjennomføres. Det at ViaNett E-handel har en integrasjon mot Visma som en standard modul, gjør løsningen veldig prisgunstig.

Brukervennlighet
Utfordringen lå i å utvikle en tilleggsmodul som genererte et tilbud ut i fra seleksjonen som ble gjort i e-handelssystemet, noe som ble løst med et brukervennlig og intuitivt grensesnitt. Resultatet ble et system som er så enkelt og brukervennlig, at det faktisk vil bli brukt!

ViaNett E-handel er et egenutviklet produkt fra ViaNett. Løsningen baseres på databaseteknologi, noe som gjør det mulig å operere med et ubegrenset antall varer, priser og ordrer. Systemet kan tilpasses de interne rutiner i bedriften ved automatisk overføring av varer, priser, kunder og ordrer. Programmet kan kommunisere med databaser for eksempel mot Visma Business, Visma Global, Visma micro80 og Uni Micro. Det kan dessuten importere og eksportere data til eldre økonomisystemer som f. eks. MultiSoft og micro80.Print artikkel Skriv ut artikkelen