Pressemelding!

Hydro Fritzöe velger samarbeid med IT-mygg

Da Hydro Fritzöe AS skulle utvikle et salgs- og tilbudssystem, valgte de å samarbeide med ViaNett AS i Moss.

Oppdatert: (27.3.2003)


Dette er et skjermbilde av et tilbud generert av ViaNett E-handel.

Forespørselen til ViaNett kom via ClientAccess AS, som er en betydelig leverandør av økonomisystemer i Vestfold, Telemark og Østfold. Løsningen som ble valgt var ViaNett E-handel med integrasjon mot Visma, hvilket er en av ViaNetts standardløsninger. Dette systemet ble så videreutviklet for å tilpasses Hydro Fritzöes spesifikke behov.

Med ViaNett E-handel har Hydro Fritzöe valgt et fleksibelt system som takler automatisk overføring av f. eks varer, priser, kunder og ordrer til og fra Visma. ViaNett As utviklet til dette en modul som genererer et tilbud ut i fra et produktutvalg. Systemet skulle også håndtere bestillingsrutiner ut ifra dette tilbudet.

Involverte selskaper:
Hydro Fritzöe AS er en dominerende leverandør til det norske hagemarkedet med en omsetning i 2002 på over 140 millioner. Hydro Fritzøe AS leverer produkter som er aktuelle nå på våren, hvor særlig gjødsel, bark, jord og blomsterfrø er spesielt aktuelle. Kvalitetsprodukter skaper trivsel og mange velger arbeid i hagen som en fin avveksling i hverdagen.

ClientAccess AS er et IT-selskap lokalisert med kontorer i Skien, Larvik og Fredrikstad. Selskapet har spesialisert seg på levering av økonomistyringssystemer (ERP) og kundeoppfølgingssystemer (CRM) med kompletterende tredjepartsløsninger.

ViaNett AS er en ledende leverandør av produkter og tjenester for effektiv utnyttelse av Internet. Våre løsninger skal bidra til effektiv innsamling og distribusjon av informasjon på web, e-post eller mob.

Ønsker du å lese en mer detaljert beskrivelse av løsningen kan du følge denne linken.


Lars Erik Erøy
Senior Marketing Manager
ViaNett AS
Tlf 69 20 69 78
Mob 957 32 787
Einar Husabø
Markedsdirektør
Hydro Fritzöe AS
Tlf 33 38 18 32
Mob 916 05 203
Jan Erik Kaasa
Daglig leder
ClientAccess AS
Tlf 35 50 96 70
Mob 915 93 255Print artikkel Skriv ut artikkelen