Instrumenter på nettet:

Kick Music valgte publisering og e-handel

Kick Music, Norges største kjede blant musikkforhandlere, har valgt ViaNett som sin samarbeidspartner på internet. Kjeden består av Imerslund Musikk og St. Olav Musikksenter i Oslo samt Sagevik Musikk i Stavanger og Sandnes, Hagstrøm Musikk i Bergen, Tre '45 Musikk i Trondheim og Ljosland Musikk på Notodden og i Drammen.

Oppdatert: (02.5.2003)Kick Music foretar nå en omfattende samkjøring og forbedring av rutinene for felles innkjøp, administrasjon og salg. Et viktig element i dette arbeidet er å forbedre tilgjengelighet og informasjon for kundene via internet.

Ved bruk av ViaNett E-handel skal kundene kunne bestille over internet og få varene gjennom sin lokale Kick Music butikk. Samtidig skal fakturering og betaling effektiviseres ved direkte overføring av data til butikkens økonomisystem.

Gjennom å benytte ViaNett Publishing for presentasjon av nyheter samt informasjon fra butikkene, får samtlige butikker tilgang til et enkelt og profesjonelt verktøy for publisering. Sammen med nettbutikken, vil nettsiden til Kick Music etterhvert bli den nettsiden i Norge med størst tilbud innen musikk instrumenter og annet utstyr innenfor musikk.

Leveransen til Kick Music innebærer at ViaNett E-handel integreres med Navision fra Microsoft Business Solutions.

"Vår løsning for salg, salgsstøtte og distribusjon, skal kunne kobles sammen med samtlige store ERP-systemer" uttaler Lars E. Helland, daglig leder i ViaNett. Fra før kan ViaNett E-handel integreres med Visma's økonomisystemer.

I tillegg til e-handel og publisering, skal ViaNett håndtere all e-post, virusvask av e-post og evt. spam-filtere for Kick Music.

Samtlige kunder og samarbeidspartnere innenfor musikk, profileres på ViaNett's musikk-portal, SmsMP3. SmsMP3 er samtidig en nettside for artister, plateselskap, produsenter og management byråer som ønsker å utnytte de mange mulighetene på en positiv måte.Print artikkel Skriv ut artikkelen