Visma Business & E-handel !

Black Design vokser med Visma Business & ViaNett E-handel

Black Design er et veletablert grossistfirma i interiørbransjen. Med sine 650 butikker rundt om i Norge så tilbyr Black Design alt i fra møbler til pyntegjenstander til hjemmet.

Oppdatert: (25.4.2003)


Black Design Shop !

Fra tidligere har Black Design installert Visma Business og er veldig fornøyd med sitt økonomisystem. Man så ganske snart att det fantes et behov for deres 650 butikker rundt i landet for å kunne legge sin bestilling direkte i Black Design’s ordresystem, Visma. Det ble tatt kontakt med ViaNett AS i Moss. Løsningen som ble valgt var ViaNett E-handel med integrasjon mot Visma, hvilket er en av ViaNetts standardløsninger.

Med ViaNett E-handel fikk BlackDesign et fleksibelt system som håndterer automatisk overføring av bla varer, priser, kunder og order til og fra Visma. Det ble dessuten utviklet ekstra moduler for å håndtere kampanjevarer og utestående ordrer.

" Med ViaNett E-handel fikk vi et fleksibelt system. Vi har effektivisert, rasjonalisert våre rutiner og løsningen er dessuten populær hos våre kunder, sier André Vevle, IT-ansvarlig på Black Design "

ViaNett E-handel er et egenutviklet produkt fra ViaNett. Løsningen baseres på databaseteknologi, noe som gør det mulig å operere med et ubegrenset antall varer, priser og ordrer. Systemet kan tilpasses de interne rutiner som fins i firmaet gjennom automatisk overføring av varer, priser, kunder og ordrer. Programmet kan kommunisere med databaser, som for eksempel Visma Business, Visma Global, Visma micro80 och Uni Micro. Det kan dessutem importere och eksportere data til andre system, økonomisystemer som for eksempel MultiSoft, micro80, AS400.

Kontakter:

Lars Erik Erøy
Salgs- og markedssjef
ViaNett AS
Tlf +47 69 20 69 78
Mob +47 957 32 787

André Vevle
IT Ansv
Black Design AS
Tlf +47 74 08 62 05
Mob +47 92 40 29 60

Per Vollmo
Daglig leder
Per Vollmo AS
Tlf +47 72 58 65 21
Mob +47 952 81 800Print artikkel Skriv ut artikkelen