Avanserte løsninger for enkel kommunikasjon:

ViaNett Advanced Mobile System (ViaNett AMS)

SMS - MMS - mobilt Internet. ViaNett lanserer sin teknologiske plattform til betingelser du ellers ikke finner i markedet. Samtidig er ViaNett selv ikke leverandør av f.eks. innhold, hvilket gjør at du som innholdsleverandør kan samarbeid med oss om videreutvikling av din strategi.

Oppdatert: (14.5.2003)

For deg som bare trenger en klient mot vår plattform:

ViaNett Mobile Access Client.
Java- og Activex- basert komponent som du kan benytte i din applikasjon eller på din nettside til å sende og motta SMS. En enkel inngangsbillett for deg som kun er ute etter å foreta en enkel tilpasning, og enkelt er det!

For deg som er ute etter en komplett løsning:

ViaNett Advanced Mobile System (ViaNett AMS)
Komplett teknologisk plattform for SMS bestående av statistikker, kommunikasjon mot operatører og applikasjoner for å kontrollere meldingsflyten. AMS har dessuten mulighet for følgende tilleggsmoduler:

ViaNett Content Management System (ViaNett CMS).
Ett komplett system for innholdsadaministrasjon av SMS. Dette systemet har støtte for det meste av underholdnings tjenester innenfor SMS i dag. Eksempler på dette er polyfoniske ringetoner, java spill etc. ViaNett leverer dessuten en rekke ferdige tjenester som en del av CMS. Disse finner du mer informasjon om nederst. Spør oss hvis du er ute etter en spesiell tjeneste.

ViaNett Content Web Publishing.
En løsning som sammen med CMS gjør oss i stand til å levere deg en SMS Portal eller gjør deg i stand til å tilby dine kunder komplette løsninger for SMS og Internet.
En SMS Portal kan dessuten leveres som et komplett produkt.

ViaNett Mobile Distribution Server.
En server-løsning for klient-komponenten. Denne trenger du ikke kjøpe hvis vi skal bistå med distribusjonen, men du kan kjøpe den hvis du vil som en del av en komplett plattform. Et eksempel kan være dersom du selv ønsker å distribuere ulike meldinger og tjenester for dine kunder.

Sist, men ikke minst:
Du bestemmer om vil drifte din løsning for mobil kommunikasjon og Internet hos ViaNett. Vi drifter blant annet slike løsninger som underleverandør til Terra/Lycos, SOL, Microsoft, AT & T Rogers, MSN, Telefonica, Hegnar Online m. flere.
Du kan også få løsningene installert hos deg selv. 

Du finner egen produktside for ViaNett AMS.
Mer informasjon om SMS teknologi fra ViaNett finner du på siden for SMS  Teknologi.
Eller du kan gå til ViaNett's engelskspråklige side for ViaNett Mobile Advanced System.

Ring oss på tlf. 69206969 eller benytt vårt kontaktskjema.

Priser finner du her.Print artikkel Skriv ut artikkelen