Ny ViaNett Partner:

Elfo AS og ViaNett med e-handel integrert med Navision!

Elfo as ble stiftet i 1990 av ElektronikkForbundet for å utvikle løsninger for butikk og verksted. Siden den gang har Elfo utvidet både sortiment og målgruppe. Elfo as er en ledende aktør innenfor levering av datasystemer til faghandelen. Sammen med ViaNett tilbyr Elfo nå nye integrerte løsninger der ViaNett's systemer for e-handel, publisering og SMS inngår som en naturlig del. 

Oppdatert: (03.7.2003)


Elfo og ViaNett i samarbeid om Internet og SMS!

Elfo har fokus på verdikjeden og arbeider med bransjeorganisasjoner for å tilby komplette løsninger for hele verdikjeden.

Elfo tilbyr i hovedsak to produktlinjer, der den ene er elfo vision som tar utgangspunkt i økonomisystemet Microsoft Business Solutions (tidligere Navision), der en tilbyr avanserte løsninger innenfor områder som økonomi, varestruktur, kundestruktur og logistikk. elfo-vision kan benyttes i butikk, verksted, kjedekontor og hos leverandører. Det er et komplett system som dekker de fleste behov.
Den andre produktlinjen er Elfo pulse, systemet er arvtakeren etter Elfo Kompass. elfo pulse lanseres 1. kvartal 2002 og vil leveres til alle brukere av elfo Kompass. elfo pulse er et butikk og verksted system med fokus på enkelhet og brukergrensesnitt. Elfo pulse er utviklet basert på moderne teknologi. elfo pulse kommuniserer med elfo Vision der enkelhet i kassa kan kombineres med en avansert kjedeløsning.
 
Elfo håndterer installasjoner i hele Norge, og levere alt fra en enkel programvareløsning til komplette løsninger for hele kjeder med både programvare og maskinvare. elfo har et supportsenter og kursavdeling som utfører både hjelp og opplæring. Supportsenteret dekker i dag ca. 5000 daglige brukere av Elfo's systemer fordelt på snart 1000 bedrifter.

For ViaNett innebærer avtalen at man utvider muligheten for integrasjon med økonomisystemene i Navision-familien fra Microsoft Business Solutions i tillegg til eksisterende muligheter mot Visma's produkter.

For Elfo betyr avtalen at selskapet får tilgang til enkle og funksjonelle systemer som kan integreres og leveres til kunder som ønsker komplette løsninger. Systemene fra ViaNett vil hente ut og presentere data på Internet. Samtidig vil kundene fra ViaNett e-handel få ordrer direkte overført til sitt økonomisystem.

Selskapene regner med å ha den første felles løsningen oppe i løpet av august, og arbeider allerede sammen om flere tilbud til felles kunder.

Mer informasjon om Elfo AS, finner du på selskapets nettside.

En komplett liste over ViaNett Partnere, finner du her.Print artikkel Skriv ut artikkelen