ViaNett Publishing & ViaNett E-handel:

Enkelt å komme i gang, mulig å vokse!

Du kan være i gang på få dager! Med ViaNett Publishing kan du enkelt administrere og organisere din nettside. Vi har hjulpet flere kunder i gang i sommer, og vi vil gjerne overbevise deg også. Med ViaNett E-handel, får du enkelt på plass informasjon om dine produkter. Disse løsningene kan du knytte sammen med egne systemer internt, og du kan ta i bruk SMS-varsling for kritiske beskjeder.

ViaNett leverer de enkle løsningene, som du kan vokse med, og som kan utvides til å dekke konsernets, kommunens eller den store organisasjonens behov!


Oppdatert: (08.5.2007)I sommer har vi inngått avtaler med, og helt eller delvis igangsatt løsninger sammen med Exacta og Økonomibistand, to av våre partnere.

Vi har inngått avtaler med Nama Management & Event, Dizzie Showteater, Nord Norsk Dekkimport, og kunder innenfor SMS-løsninger.

Det trenger ikke ta måneder å komme i gang med en profesjonell løsning. Det kan ofte gjøres på få dager!

Innhold på en nettside
En enkelt nettside med ViaNett Publishing, kan utvides med passordbeskyttete sider for intern informasjon og kan dekke ulike informasjonsbehov i store og små organisasjoner.
Les mer om ViaNett Publishing på produktsiden.

Handel på nettet
ViaNett E-handel kan benyttes til å presentere og selge dine produkter. Systemet kan passordbeskyttes slik at kunder med spesielle priser, får sine priser og betingelser. ViaNett E-handel kan kobles mot betalingssystemer for kreditkort, og ViaNett E-handel kan benyttes av dine selgere til å utforme et tilbud.
Løsningen kan også kobles mot ditt interne økonomisystem enten det leveres av Visma, Microsoft Business Solutions eller Ajour Data.
Les mer om ViaNett E-handel på produktsiden.

Sammen med ViaNett SMS-løsninger, kan ViaNett leverer de produktivitetsverktøy du trenger, og som gjør at virksomheten er i gang 24 timer i døgnet, selv om du ikke er tilstede på kontoret.

Våre løsninger leveres i samarbeid med våre partnere, som du finner her!Print artikkel Skriv ut artikkelen