Samarbeid med Paynova:

Enkel betalingsløsning i ViaNett E-handel

ViaNett og Paynova har innledet samarbeid om betalingsløsning integrert i ViaNett E-handel. Løsningen gjør det enklere for kjøpere av E-handel å få tilgang til et system som dekker de fleste typer kredit- og betalingskort i hele Skandinavia.
Fram til nyttår, 31.12.2003, kan du anskaffe den løsningen til en meget gunstig pris, nemlig gratis!

Oppdatert: (19.11.2003)


Betalingsløsning i E-handel

"Samarbetet med Vianett AS ligger helt i linje med Paynovas målsättning att utvecklas till en ledande aktör i Skandinavien inom säkra betallösningar över Internet. Genom samarbetet tas ytterligare ett steg mot enklare och säkrare betallösningar för konsumenter som handlar över nätet, något som gynnar både kunderna och handeln", säger Paynovas vd Pelle Hjortblad.

"For oss er det viktig å samarbeide med selskaper som er blant de ledende innenfor sitt felt, herunder betalingsløsninger. Samarbeidet med Paynova gjør oss bedre egnet til å framstå som et Skandinavisk alternativ for potensielle partnere og kunder i Norge, Sverige og Danmark", sier Lars E. Helland i ViaNett AS 

Paynova Lommebok er en globalt betalingssystem som per i dag kan håndtere kortbetalninger med Visa, Mastercard, Eurocard, Diners Club samt direkte betalinger via Nordea, gireringer og lommebok til lommebok. Alle disse betalingsalternativene fungerer uten at man må ha en innløsningsavtale med bank og uten at det er noen kredittrisiko for selgeren. Paynova står for kredittrisikoen!

Øvrige Skandinaviska muligheter: Dankort, Handelsbanken, Föreningssparbanken, Nordea, Postgiro och Bankgiro i respektive land.

Paynova Lommebok klarer følgende valutaer: DKK, EURO, GBP, NOK, SEK og USD. Paynova Lommebok er oversatt til dansk, engelsk, fransk, norsk, svensk og tysk.

Kostnader: Tilknytning: 0:- / Månedsavgift: 0:- / Transaksjonsavgift: %(prosent) per transaksjon.

Priser pr. transaksjon, finner du her.

Blant Paynova's kunder finner du Aftonbladet, TV4 og CDON.

Fram til nyttår er betalingsløsningen fra Paynova inkludert i prisen på ViaNett E-handel.

Ring oss gjerne på tlf +47 69206969, eller bruk vårt kontaktskjema.Print artikkel Skriv ut artikkelen