Mossby.net:

De unges treffsted - en kjempehit!

Mossingene Morten Andersen (20) og Jørgen Andreassen (20) ville la lokal ungdom få se hvem de pratet med på internett. Resultatet ble mossby.net – en kjempehit.
Nettsiden er dessuten et resultat av ViaNett's åpne holdning til interne kreative prosjekter - eksempler på hvordan ViaNett's løsninger og kompetanse kan brukes.

Oppdatert: (07.12.2003)


Morten Andersen & Jørgen Andreassen

«Chatteprotokollen» ble for alvor åpnet i april. Og uten å ha brukt så mye som en krone på å markedsføre tilbudet, hadde mossby.net i går ettermiddag, om lag åtte måneder etter starten, registrert 4343 brukere. Disse har lagt ut over 20.000 bilder av seg selv, sine venner, sine kjæledyr og annet rart. Og de har skrevet over 310.000 mer eller mindre saklige kommentarer til hverandre.
– Det tok bare av med én gang, og siden har det bare blitt flere og flere brukere. Det virker som om lokale ungdommer har blitt ganske avhengige av denne chatteprotokollen, mener de to gutta bak tilbudet.
– Vi har 4300 registrerte brukere, men sist måned var 22.000 unike pc-er innom sidene våre, forteller Morten Andersen.
Tre ganger har han og Jørgen Andreassen måttet utvide kapasiteten til chatteprotokollen på grunn av stor pågang. Gutta bruker omtrent all sin fritid på å drifte og utvikle sidene, og til å holde kontakten med brukerne. Og alt gjøres frivillig og ubetalt.
– De få inntektene vi har går til Vianett (Mortens arbeidsgiver) for driften av sidene, forteller gutta.

Resten kan du lese i Moss Avis.

Se dessuten relaterte saker på høyre side og våre nettsider:
Mossby
Gospel
SmsMP3
Virkelighetstv
Ticktac

Les også artikkelen størst i Moss fra Moss dagblad.Print artikkel Skriv ut artikkelen