Nytt i ViaNett Publishing:

ViaNett Evaluator: Evaluering av produkter og tjenester!

Ønsker du at nettbrukerne skal evauere dine produkter eller tjenester? Trenger du et verktøy for å foreta en spørreundersøkelse? ViaNett kan levere løsningen som en del av ViaNett Publishing. Systemet er allerede velutprøvd og har fått omtale i presse og radio.

Oppdatert: (24.1.2004)


Flere muligheter med ViaNett Publishing

ViaNett Evaluator er et system for å evaluere f.eks. banktjenester, bilverksteder, produktundersøkelser, film, musikk m.m. Systemet benyttes i dag på nettsiden for vurdering av film, gospel.no.

Denne nettsiden har fått en god del omtale, bl.a. på Kanal24, NRK P3 og flere aviser. Grunnen til dette er ikke bare systemets rangering av film, men også at kombinasjonen med ViaNett Publishing, gjør at dersom man søker på nettet etter filmer som eksisterer i databasen, får man opp denne nettsiden som et av alternativene. Nettsiden trekker derfor til seg brukere som er ute etter å finne nettopp den type løsning og informasjon. Gospel.no er derfor for lengst etablert som en av de største nettstedene for film i Norge.

Ved bruk av ViaNett Evaluator får du en ferdig løsning for å foreta selve undersøkelsen, men også publisere den på nettet.

Mer informasjon om ViaNett Publishing, finner du på produktsiden. ViaNett Evaluator er i bruk på Gospel.no.Print artikkel Skriv ut artikkelen