Får du nok igjen for investeringen?

ViaNett Search Engine Assistant, gjør jobben for deg!

Det finnes en teknologi som hjelper Internet-brukerne med å finne deg: ViaNett Search Engine Assistant. Vis dette til markedssjefen, og du har støtte for valg av ViaNett's produkter. Med ViaNett Search Engine Assistant, er du sikret det aller viktigste, besøk på nettsiden.

Oppdatert: (02.8.2007)


Vi har tenkt på at du ønsker besøk på nettsiden!

ViaNett Search Engine Assistant, er som det ligger i navnet, en teknologi som assisterer søkemotorene på nettet. D.v.s. at søkemotorene får hjelp eller assistanse til å finne all informasjon som er lagt på nettsiden.

Er ViaNett Search Engine Assistant noe du må kjøpe? Nei, ikke dersom du velger ViaNett E-handel og ViaNett Publishing til å presentere dine produkter og administrere innholdet på nettsiden. ViaNett Search Engine Assistant er nemlig innebygget i produktene våre og har vært der hele tiden.

Hva gjør ViaNett Search Engine Assistant?
Som det ligger i navnet, hjelper vår teknologi til med å sørge for at søkemotorene på nettet, får tak i den informasjonen som er tilgjengelig.

Kan man ikke gjøre det selv?
Jo, delvis dersom man bruker tid, og ikke benytter løsninger som gjør det umulig. Mange nettsider er nemlig utviklet på en slik måte at innholdet er umulig å finne dersom man ikke kjenner nettsidens adresse.
ViaNett Search Engine Assistant, gjør dette automatisk!

Produktene som har ViaNett Search Engine Assistant:
ViaNett E-handel og ViaNett Publishing.

Trykk på produktnavnene eller velg produktene på menyen.

Ønsker du en nærmere forklaring og evt. beviser på at teknologien fungerer, så ta kontakt med oss.Print artikkel Skriv ut artikkelen