Nærere samarbeid med Paynova AB (pressemelding):

E-handel og sikker betaling hånd i hånd!

Paynova AB er blant de ledende i Skandinavia på betaling via Internett. Nå skal samarbeidet med ViaNett AS skaffe Paynova vekst i Norge. ViaNett har som målsetting å være blant de ledende leverandører av programvare for e-handel i Skandinavia.
Samtidig innleder selskapene samarbeid også i Sverige. Avtale om leveranse av ViaNett E-handel med kobling til Paynova er inngått med ViaNett's første kunde i Sverige.

Oppdatert: (16.4.2004)


Paynova skal bidra til Skandinavisk vekst for ViaNett.

Paynova
Paynova AB er notert på Nordic Growth Market - børsen i Stockholm. Selskapet har siden starten på lanseringen av Paynova lommebok i 2002 vokst til å bli blant de ledende i Skandinavia. Selskapet har som mål å bli en av de 3 ledende i Europa innen 2 år.

E-handel fra de minste til de største
ViaNett har integrert ViaNett E-handel med Paynova's lommebok løsning. Nå har selskapene startet en kampanje sammen der kundene gis mulighet til en 4 måneders fri testperiode med returrett. ViaNett E-handel kan benyttes i en start-versjon med begrenset antall produkter, i en full versjon uten begrensninger og i en versjon som kan integreres mot økonomisystemene Navision fra Microsoft, Visma Business og SAP Business One. I tillegg har ViaNett i samarbeid med Ajour Data utviklet Ajour E-handel. Ajour Data er et selskap som opererer i markedet blant de rimeligste løsningene. Samtlige versjoner kan benyttes sammen med betalingsløsningene fra Paynova.

Internasjonale versjoner
ViaNett har oversatt administrasjonsdelen av CMS-systemet ViaNett Publishing til engelsk, og er snart ferdig med tilsvarende jobb i ViaNett E-handel. "Gjennom vårt samarbeid med Paynova har vi en kanal til hele Europa", uttaler daglig leder Lars E. Helland.

Betaling via mobiltelefonen
ViaNett har også en målsetting om i løpet av noen måneder å foreta en integrasjon mot Paynova's betalingsløsninger fra sin SMS plattform. Da vil ViaNett kunne tilby en løsning for betaling fra mobiltelefonen. Fra før har ViaNett inngått avtale om tilgang til et internasjonalt nummer som i praksis betyr at en mobilbruker skal kunne betale for et produkt eller for en SMS-tjeneste fra i prinsipp hvor som helst i verden.

E-handel, innholdsadministrasjon og SMS
"Det er en riktig strategi å ha som målsetting å levere en totalløsning for å dekke behovet for internett-løsninger, og samtidig utvikle systemer som også håndterer mobil kommunikasjon. Samtidig har kundene behov for betalingsløsninger og dataflyt til og fra sitt økonomisystem."
Som eneste leverandør av programvare både for e-handel, publisering av informasjon og SMS, framstår ViaNett som unik med sin 100 % egenutviklete teknologi innenfor alle 3 områder. Med integrasjon mot 3 ledende leverandører av økonomisystemer, kan dessuten ViaNett's løsninger benyttes direkte i bedrifter som ønsker tillegg til systemer de allerede har investert i.

For eventuell ytterligere informasjon:

Adm. dir Pelle Hjortblad i Paynova AB, tlf: +46 0 8 517 100 00
Daglig leder Lars E. Helland i ViaNett AS, tlf:  +47 69 20 69 69Print artikkel Skriv ut artikkelen