Innovative produkter fra ViaNett!

Vibeke Skofterud med MMS blog

ViaNett har utviklet en MMSblog for Vibeke som gjør at hun lett oppdaterer nettsiden sin. Alt hun trenger er en mobil med kamera og MMS...

Oppdatert: (08.2.2005)


Vibeke Skofterud er tidlig ute blant Norges kjendiser med MMS blog!

Landslagsløperen i langrenn, Vibeke Skofterud er ei aktiv jente, og er stadig på farten verden rundt, på samlinger, høydeopphold, konkuranser etc. ViaNett har nå laget et system for henne slik at hun helt enkelt kan oppdatere nettsidene sine "når-som-helst"!

MMS
Det hun gjør er å fotografere med kameraet på mobilen sin og sender bildet med en liten hilsen til vårt system som en MMS-melding. Vi tar så i mot denne meldingen på vår server og har utviklet applikasjoner som presenterer disse på en nettside.
   Fra før benytter hun ViaNett Publishing som system til å oppdatere nettsidene. Ved å kombinere dette med med ViaNett SMS har vi satt dette sammen til en MMSblog! Både ViaNett SMS og ViaNett SMS er fleksible standard produkter hos ViaNett, og denne applikasjonen føyer seg inn i vår portefølje av innovative applikasjoner som gir kundene en merverdi til systemene.

Virker dette interessant, må du gjerne kontakte Lars Erik Erøy på mail eller telefon 69 20 69 78.

 Print artikkel Skriv ut artikkelen