SMS:

Radarvarsling til 1963 i Norge og 72323 i Sverige

ViaNett AS har inngått samarbeid med Strøm SMS AS og Smiley Communications AS om distribusjon av sms-tjenester i flere land. Strøm SMS er mest kjent for tjenesten RADAR, men har også oppnådd suksess i markedet med sin medlemsbaserte sms-tjeneste levert av Smiley Communications.

Oppdatert: (23.5.2005)

Selskapene planlegger samarbeid i Norden samt flere land i Europa forøvrig. Samarbeidet omfatter også innhold som bl.a. spill levert til medlemstjenesten.

"Vi ønsker å satse sterkere på egen distribusjon, og vi har funnet en samarbeidspartner som passer oss bra i ViaNett," uttaler Sindre Strøm. Gjennom koblingen til ViaNett's sms-plattform kan 11 land nås via premium sms og antall land utvides stadig.

"Vi skal legge til rette for den vekst selskapene ønsker å satse på i nye markeder, og vi ser på disse sammen," sier Lars E Helland i ViaNett. Selv om planlegging og gjennomføring tar tid, legger ViaNett ikke skjul på at de ser det som en anerkjennelse for kvalitet å innlede samarbeid med en av vekstkometene i sms-markedet.Print artikkel Skriv ut artikkelen