E-handel og publisering:

Ledende leverandør av audio- og video produksjonsutstyr oppgraderer

Siv. ing. Benum AS skal oppgradere sin løsning på internett, og har valgt å gjøre dette i samarbeid med ViaNett. Løsningen omfatter både ViaNett Publishing og ViaNett E-handel og skal integreres med økonomisystemet fra Visma. For å tilfredstille de krav som stilles av Benum, vil det bli foretatt en rekke tilpasninger i ViaNett E-handel. Nettbutikken skal omfatte en åpen katalogdel og en lukket kjøpsdel. Løsningen skal leveres i samarbeid med økonomibistand som både er Visma- og ViaNettforhandler.



Kvalitet og kompetanse innen audio og video!

 Siv. ing. Benum AS er en ledende leverandør av audio- og video produksjonsutstyr samt  markedsledende musikkinstrumenter. Selskapet representerer kompetanse og kvalitetsprodukter fra ledende merkenavn i sin bransje.

Sammen med ViaNett skal selskapet videreutvikle sin nettsatsing for å oppnå bedre kommunikasjon mot partnere samt forenkle ordreprosessen. Ved å velge ViaNett som samarbeidspartner får man en løsning som både kan integreres med økonomisystemet, men som også er frittstående og gir større fleksibilitet.

Avtalen er inngått i samarbeid med Økonomibistand Salg, som er en stor Visma-forhandler, og betydelig partner for ViaNett.

Ønsker du mer informasjon om denne løsningen, eller hvordan ViaNett kan hjelpe deg, kan du kontakte salgs- og markedssjef i ViaNett AS, Lars Erik Erøy på 69 20 69 78 eller leroy@vianett.no .



Print artikkel Skriv ut artikkelen