ViaNett SMS:

SMS til Filippinene, Saudi-Arabia, Canada, USA, Portugal, Slovakia, UK og Nigeria!

ViaNett's eksportandel innenfor sms øker som følge av distribusjon over hele verden samt at flere selskaper har valgt å distribuere Sms i Norge og Norden gjennom ViaNett. Fra å distribuere ca 250 000 meldinger av ulike slag pr. måned omkring årsskiftet, er det månedlige volumet pr. mai 2005, ca 1 mill meldinger. Selskapet har nå kunder i Afrika, Asia, Nord-Amerika og Europa. økningen skyldes i følge selskapet selv bl.a. lett tilgjengelighet på mulighet for testing av kunden, samt at mest mulig informasjon kan leses på internettsidene.

Oppdatert: (24.5.2005)


Enkel tilkobling for ulike behov!

Fra å være mest underholdning, vokser sms-trafikken nå raskere innenfor ulike typer nytte-tjenester. "Vi legger til rette for at kunden raskt og enkelt skal komme i gang. Samtidig betyr det at vi holder oss mest mulig unna utvikling av de enkelte tjenester. På den måten får vi partnere som utvikler egne produkter, og benytter oss på sms," forklarer teknisk ansvarlig, Nils Arne Tvedten. "Skal man samarbeide med kunder i ulike tidssoner, må man dessuten automatisere mest mulig."

Via den egne nettsiden for selskapets ulike sms-tjenester, kan kunden selv teste og laste ned ulike tilkoblingsmuligheter. Kunder som har inngått avtale kan logge seg på, sjekke statistikker og f.eks. administrere innhold.

ViaNett har tilgang på distribusjon av overtakserte meldinger i 11 land pr. i dag, og nye land planlegges og inkluderes etterhvert som kundene ber om det.

Selskapet er dessuten ikke bare distributør av sms-meldinger, men også programvareleverandør. En kunde kan velge å kjøpe programvare for å drifte en løsning selv. Samtidig kan distribusjon av sms f.eks. kombineres med ViaNett Publishing slik at kunden også kan få levert en komplett løsning for internett.

For mer informasjon, kontakt Nils Arne Tvedten.Print artikkel Skriv ut artikkelen