E-handel og MultiSoft:

Holund Elektronikk fant løsningen for nettbutikk

Hva gjør man når man vurderer endringer av interne rutiner og e-handel samtidig? Holund Elektronikk AS valgte et samarbeid med ViaNett. Nå kan bedriften få i gang nettbutikken og vurdere interne løsninger uavhengig. ViaNett E-handel er integrert med MultiSoft som er økonomisystemet de idag benytter.


Holund Elektronikk er i dag en betydelig leverandør av produkter innen telekommunikasjon, tv-overvåkning og trådløse alarmvarslere. Selskapet samarbeider med kjente produsenter i Europa og Fjerne Østen. Målsettingen er til enhver tid for å levere de beste produkter som markedet kan tilby. Holund Elektronikk markedsfører egne produkter under varemerket TransVoice.

Sammen med Enova IT har ViaNett bistått med å få i gang en nettbutikk som skal integreres med det interne økonomisystemet. Senere kan denne integrasjonen skje mot et evt. nytt økonomisystem.

Mer informasjon om ViaNett E-handel, finner du på denne siden.

I tillegg har Holund Elektronikk valgt å satse på ViaNett Publishing til å håndtere informasjonsflyten på nettsidene sine. ViaNett Publishing er et skalerbart CRM-system som er brukervennlig, men samtidig inneholder avanserte funksjoner. Les mer på vår produktside.

Ønsker du mer informasjon om denne løsningen, eller hvordan ViaNett kan hjelpe deg, kan du kontakte salgs- og markedssjef i ViaNett AS, Lars Erik Erøy på 69 20 69 78 eller leroy@vianett.no .Print artikkel Skriv ut artikkelen