SMS:

Moooby TV på Canal Digital med ViaNett SMS!

Moooby TV er Skandinavia’s første TV kanal som kombinerer både mobil- og TV underholdning i ett. Bak det unike tv-konseptet står I-Commerce Ltd. Canal Digital har lagt Moooby TV Scandinavia til sin plattform som når 700 000 husholdninger. I-Commerce samarbeider med ViaNett som sin leverandør av sms teknologi og sms distributør i Norge, Sverige og Danmark.

Oppdatert: (27.5.2005)


Med sms-tjenester levert av ViaNett.

I-Commerce Ltd. er selskapet bak den unike interaktive mobil - tv - kanalen for underholdning, Moooby TV. Moooby TV er en naturlig utvidelse av de aktiviteter I-Commerce har vært involvert i de siste 4 år. I-Commerce har utviklet en betydelig portefølje av mobilt innhold som selges via Internett, wap, trykte magasiner, TV annonser og nå via dets egen tv kanal, Moooby TV.

For mer informasjon, kan du lese mer på Moooby TV's egen nettside.

ViaNett er meget godt fornøyd med at dets sms tjenester benyttes av et selskap som kombinerer spennende interaktive tjenester for et voksende marked innen denne type underholdning. ViaNett's målsetting er å være en støttespiller som tilbyr stabile løsninger. Disse løsningene gjør det mulig for en kunde som I-Commerce å konsentrere seg om egen produktutvikling og tjenester.

For mer infromasjon om ViaNett's sms løsninger, kan du gå til denne sidenPrint artikkel Skriv ut artikkelen