Smart SMS:

Annonsering via sms? Vi kan tilby deg en av norges største baser over mottakere!

Annonsering via SMS krever at mottaker har akseptert å motta reklame. ViaNett AS er nå største aksjonær i Smart SMS AS som har en medlemsmasse på over 100 000 mottakere som har sagt ja, bare i Norge.
Ved å bruke sms i markedsføringen kan du oppnå 5 ganger høyere respons enn via f.eks. tradisjonell DM eller annonsering.

Oppdatert: (08.11.2005)På tide reklamebransjen våkner!
Det er på tide reklamebransjen våkner, mener Morten Holst, tidligere strategidirektør i TV 2 Interaktiv, nå tilsvarende stilling i VG Multimedia : - Mobilen er den perfekte reklamekanalen. Jeg synes dere skal løpe hjem og begynne med mobilreklame.
Les mer i intervjuet av Morten Holst på Propaganda's nettside.

Mobilen - kanskje viktigste mediekanal?
Otto Narvestad i mediebyrået Carat har spådd at mobilen vil bli den kanskje viktigste mediekanalen de neste årene i følge Aftenposten. Dette uttaler også Bjørn Erik Thon hos Forbukererombudet at han er enig i.

Lovlighet viktig!
I artikkelen i Aftenposten, som du forøvrig kan lese på denne linken,  påpeker også Forbrukerombudet at klagene på uønsket reklame til mobiltelefonen vokser. Dette skyldes bl.a. at næringslivet muligens ikke vet at slik reklame er ulovlig med mindre brukeren av telefonen utrykkelig har gitt sitt samtykke.

Vi tror derfor det er viktig å velge en samarbeidspartner med omhu.
Dersom du er interessert i medlemsfordelene i Smart SMS, kan du gå til Smart SMS sin egen nettside.

Ønsker du å annonsere gjennom Smart SMS?
I såfall finner du mer informasjon på siden for annonsører.
Du kan også sende oss en epost direkte ved å klikke på denne linken, så tar vi kontakt!

Samarbeidspartnere:
ViaNett ønsker å videreutvikle Smart SMS i samarbeid med medieselskaper eller annonsebyråer. ViaNett er et programvareselskap som utvikler teknologi for mobil kommunikasjon, internett publisering og ehandel. Vi danner derfor gjerne allianser med andre aktører som er mer fokusert innen reklame enn vi selv er.Print artikkel Skriv ut artikkelen