Beste løsning for salg av fotografier!

Ønsker du å selge bildene du har på nettet? Men kunnskapene om html-programmering er dårlig? Vi har en løsning for deg! ViaNett Publishing med bildebyrå-modul. Nå med introduksjonspris!

Oppdatert: (13.8.2007)

Vi kjenner oss igjen, du har mange gode bilder liggende på harddisken din, men der er det ingen bilderedaktører som finner dem. ViaNett har skapt produktet som sørger for at de er tilgjengelige, søkbare og at du har kontroll på kostnadene dine. Til publiseringssystemet ViaNett Publishing har vi utviklet en standardmodul for fotografer/bildebyråer, som har hatt en vellykket lansering i markedet.

Dette gjør modulen:

  • Overfører bilder fra FotoStation til Internett via egen action 
  • Følger IPTC-standarden for teksting av bildene
  • Er fullt søkbart (også i fritekst...)
  • Søkbart på "Capture" og "Keywords" fra f.eks FotoStation
  • Krever ikke annet vedlikehold enn det du vanligvis gjør med bildene!

Benytter du f.eks FotoStation i dag til å tekste bildene er du helt klar. Det eneste som behøves er en "Action" som du legger bildene over på. Dermed overføres disse ut på Internett og presenteres med de opplysningene du har lagt på bildene.

I tillegg har du også et meget bra publiseringsverktøy for den øvrige informasjonen om virksomheten.

Prisen er for ViaNett Publishing kr 29.000,- eks mva og kr 1.000,- eks mva pr mnd. I tillegg koster bildebyråmodulen kr 9.000,- eks mva og kr 500,- eks mva for inntil 20 000 lavoppløste bilder.

Introduksjonsprisen er at vi spanderer etableringen på bildebyrå-modulen, altså får du
kr 9.000,- eks mva i rabatt

Dette er tre sider som alle benytter dette systemet:
www.pulsfoto.no
 www.husdyrfoto.no
 www.o-vaering.no

Kontakt meg på telefon 69 20 69 20, mail vianett@vianett.no, eller registrer deg i vårt kontaktskjema så forteller vi mer!!!Print artikkel Skriv ut artikkelen