Grensesprengende nettsider!

Norges fremste FMX-stjerne Ailo Gaup hadde et informasjonsbehov, og ViaNett dekker det!

Oppdatert: (25.4.2007)

En av landets "mer ukjente verdensstjerner" kan han nok kalles. Men også norsk media har etter hvert fått opp øynene for den aktive fyren fra det høye nord. Ailo har spesielt det siste året gjort seg bemerket med høye hopp, og luftige triks med motorcrosser, såkalt FMX. Hopp som "Nine O'Clock Nacs" og "Rock Solid" er varemerker som svært få av konkurrentene tør å ta etter. Under X-Games (olympiaden for ekstremsport) fulgte 180 millioner mennesker med på TV-sendingene. Om han ikke er stor stjerne i Norge foreløpig, er han en desto større personlighet i USA med bl.a. eget management der borte.

Skader
Det siste året har vært preget av et par stygge fall og lengre skadeavbrekk. Under X-Games i Los Angeles i 2006 pådro han seg en stygg ankelskade som satte ham ut i syv måneder. Og ikke før var han tilbake, før han under VM-runden i Graz i Østerrike gjorde en feilbedømmelse som kunne blitt fatal. Under et hopp skulle han lande på noen containere. Hoppet ble for kort og Ailo Gaup smalt rett i jernveggen. - Jeg kunne vært ferdig i de containerne. Heldigvis landet jeg ikke så ille som jeg fryktet. Jeg kunne fullføre konkurransen, men mørbanket, sier han til Aftenposten.

Informasjonsbehov
Ailo Gaup har naturlig nok et stort informasjon behov, og interessen er formidabel. Det å ha løsninger som gjør at denne jobben løses raskt og effektivt er derfor viktig. Ailo benytter ViaNett Publishing til sine nettsider. I tillegg har han ViaNett E-handel for salg av diverse produkter. MMS-blog er jo også noe som hører med på slike sider, og på Ailos sider benyttes en standardløsning som er basert på ViaNett SMS, og er tilpasset ViaNett Publishing. Dette er samme løsning som også benyttes av Vibeke Skofterud, Trond Iversen, Ola Vigen Hattestad etc

Besøk nettsidene hans på www.ailogaup.com

Her er to filmsnutter med Ailo, flere finner du på bl.a. YouTubePrint artikkel Skriv ut artikkelen