Nettbutikk til kr 25,- per dag!

Eller kanskje du heller vil spandere på deg en nettbutikk med integrasjon mot Visma Business/Global til kr 60,- pr dag? Vi tror at du vil få en god effekt av å gjøre dette!


Det var ikke all verden, tenker du. Her må det være noe som ikke stemmer? Neida, regnestykket er enkelt nok det. Vi forutsetter at du har et tre års perspektiv på en slik investering. Vi tar helt enkelt etableringskostnaden på kr 9.000,- samt de månedlige kostnadene for de tre årene som er kr 500,- og summerer disse og deler på 1080 dager så blir kostnaden kr 25,- pr dag. Prisen på ViaNett E-handel med integrasjon er regnet på samme måte.

Dette har alle råd til!
Bytter du ut kaffekoppen og solkinnsbolle på Shell med dette tilbudet, så har du netthandel! Mer skal det ikke til!

Og når vi samtidig kjenner til potensialet ved å være til stede i søkemotorer, er dette en meget lønnsom investering. Se hva som skjer når du søker på "sms teknologi" hos Google! For oss i ViaNett er dette avgjørende for den veksten vi opplever i omsetning!

Kontakt oss idag så viser vi deg hvordan du kan få denne effekten i din bedrift! Registrer deg her, send en mail til vianett@vianett.no eller ring oss på 69 20 69 20.

Vi hjelper deg å lykkes!

Alle priser som er benyttet her er eks mva.Print artikkel Skriv ut artikkelen