Emisjon i ViaNett:

ViaNett AS ønsker minst 50 nye aksjonærer

ViaNett er et spennende selskap i et globalt marked. Vi har mer enn 400 aktive kunder i ca 40 land. Vår vekst de siste 5 år basert på tall fra Deloitte, er 484 % og vi vokser fortsatt hurtig. For å gjøre aksjene i selskapet mer attraktive, ønsker vi flere aksjonærer. Tegningsperioden er fra 3. - 17. desember 2007. Tegningskursen er kr 18,00.


Deloitte Fast50
For 3. året på rad er vi på Fast50 listen for Norge og Fast500 listen for Europa. Deloitte rangerer hvert år de raskest voksende bedriftene innen teknologi, bioteknologi og telekommunikasjon. I årets kåring var ViaNett nr 23 i Norge og 318 i Europa.
I Norge blir ca 30 000 bedrifter kartlagt. ViaNett var ett av 14 selskaper som fortsatt var på listen i forhold til i fjor.

Registreringsprospektet
Du kan laste ned prospektet ved å trykke på denne linken "Emisjon 2007", eller ved å trykke på banneren lengst ned på denne siden. Der finner du også tegningsblanketten.

Kursutviklingen i ViaNett?
I prospektet vil du finne informasjon om historisk kursutvikling. Det har vært ordinær omsetning av aksjer i selskapet i 2007.
Enten du tegner deg for aksjer eller ikke, så vil vi anbefale deg vår sms-løsning for å følge med på aksjer som registreres for kjøp og salg på denne siden.
Print artikkel Skriv ut artikkelen